Arctic AD54240P+

Cred ca majoritatea romanilor au avut macar un produs de la Arctic in casa lor, mai ales daca a fost vorba despre un aparat frigorific. Pana la urma, acesta este unul dintre cele mai usor de recunoscut nume din industria autohtona si, chiar daca nivelul de calitate nu a fost niciodata unul premium, nici nu se poate spune ca produsele dezamagesc. Arctic AD54240P+ (cel mai mic pret al momentului AICI) este un frigider care demonstreaza relativ ok ceea ce am spus mai devreme. Are un pret extrem de mic si in general vine fara mari pretentii, dar, in acelasi timp, are si cateva calitati care merita sa fie luate in considerare.

Arctic AD54240P+ inchis

Despre Arctic AD54240P+

Arctic AD54240P+ nu este un frigider foarte complex, asa cum nu este nici unul foarte mare. Este potrivit pentru locuintele mai mici sau pentru cele in care nu locuiesc multe persoane (in cele din urma, conteaza numarul de persoane, nu spatiul in sine). Asadar, nu discutam despre un aparat in care sa poti tine vreo doi porci si legumele pentru iarna, dar pentru consumul general e mai mult decat ok.

Arctic AD54240P
Frigider cu 2 usi Arctic AD54240P+, 223 l, Clasa A+, H 146.5, Alb

In ceea ce priveste constructia, frigiderul e simplu. Are doua usi, asa cum se intampla de fiecare data, congelatorul e situat deasupra si este mai mic. Usile nu au si manere, dar pentru acestea ar fi trebuit sa platesti in plus, deci e ok din acest punct de vedere. Culoarea sa e alba, destul de banala, dar materialele sunt acceptabile.

Arctic AD54240P+  are un volum decent si o constructie simpla

Nu e cel mai solid model posibil, dar, din nou, pentru unul ieftin totul e in regula din acest punct de vedere. Si ca inaltime este potrivit, avand ceva mai putin de 150 cm, ceea ce inseamna ca poate sa fie folosit de oricine, inclusiv de copii, care vor ajunge fara probleme la congelator.

Volumul total al lui Arctic AD54240P+  este de 223 l. Asa cum spuneam, nu e un frigider foarte mare, fiind ideal pentru cei care de regula nu tin foarte multa mancare in casa. Partea de refrigerator este cea mai substantiala, la 177 l. Un lucru bun este acela ca in interior frigiderul arata chiar bine. Rafturile sunt facute din sticla, ceea ce e o imbunatatire, pentru ca in trecut astfel de modele aveau rafturi din sarma.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Este adevarat ca exista doar doua, dar cum nici volumul nu este extrem, ele sunt exact atat cat trebuie. Mai exista si un compartiment pentru legume si fructe si inca trei rafturi pe usa, deci compartimentarea este la nivelul optim.

Congelatorul este insa mult mai mic, ceea ce e de asteptat la un model asa cum este Arctic AD54240P+. Acesta are doar 46 de litri si, in aceste conditii, nu poate indeplini decat niste functii de baza. Poti tine in el alimente pentru cateva zile, dar in mod cert nu e de ajuns pentru provizii pe luni intregi. Congelatorul are si el doua compartimente, ceea ce e totusi ok.

Functiile suplimentare sunt putine, dar acest lucru e in concordanta cu pretul

Din pacate, astfel de frigidere nu pot sa vina cu multe functii suplimentare pentru ca nu le permite pretul. Asadar, nu avem parte de no frost sau alte sisteme mai noi sau mai vechi. In aceste conditii, e bine ca exista si sistemul automat de dezghetare pentru frigider, pentru ca el te scuteste de o grija in plus. Congelatorul trebuie sa fie totusi dezghetat manual. Acesta are si o putere de congelare de 4 l pe zi, in acord cu volumul sau redus.

Un element important pentru un frigider este clasa energetica. Arctic AD54240P+ se incadreaza in categoria A+, fiind standard in clasa lui de pret. In acelasi timp, nu consuma mult si pentru faptul ca e mai mic. Abia daca ajunge la 150 KW pe an, o valoare acceptabila pentru niste cumparatori care se orienteaza catre un model ieftin, deci e clar ca nu vor unul care sa consume mult.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Arctic AD54240P+ este un frigider bun pentru unii cumparatori si complet lipsit de valoare pentru altii. Obiectiv vorbind, el ramane un model ieftin, cu cateva caracteristici decente si cam atat. Dar, cum pur si simplu nu ai nevoie de mai mult de atat, faptul ca pretul sau este scazut devine un avantaj extrem de important. Cat despre volum, nu toata lumea are ce face cu un side by side, deci si astfel de modele isi gasesc usor utilitatea.

Save

7.5 Total Score
Arctic AD54240P+, un frigider ieftin, dar cu tot ce ii trebuie

Arctic AD54240P+ - ai incredere in calitatea produselor Arctic. Chiar daca pretul este unul destul de mic, modelul acesta iti ofera strictul necesar.

PROS
  • Pretul foarte scazut
  • Constructie solida
  • Sistemul automat de dezghetare pentru frigider
  • Consuma putina energie electrica
CONS
  • Congelatorul foarte mic
  • Design 100 % banal
User Rating: 4 (1 votes)
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply