Arctic AK60320+

Optarea pentru un anumit tip de locuinta, pentru un anumit tip de amenajare al acesteia sau pentru partea de utilare tine de ce preferinte exista pentru fiecare caz in parte. Cum persoanele sunt diferite la fel de diferite pot fi si electrocasnicele pe care le aleg de regula iar Arctic AK60320+ poate demonstra asta.(ACUM la reducere)

Arctic AK60320+

Despre Arctic AK60320+

Trebuie precizat in prima faza faptul ca Arctic AK60320+ este o combina frigorifica al carei rol este acela de a va ajuta sa pastrati mereu in siguranta unele alimente proaspete sau unele congelate si asta fara prea mult efort din partea nimanui.

Arctic AK60320+

Combina frigorifica Arctic AK60320+, 295 l, Clasa A+, H 185.3, Alb

Ceea ce poate sa determina insa alegerea sa tine in prima faza de nevoia de a schimba un model mai vechi sau unul depasit si care functioneaza defectuos. Orice ar fi insa nu trebuie sa trecem peste partea de pret de achizitie pe care acest model o are si care este foarte accesibila ceea ce face din combina frigorifica varianta optima pentru numeroase persoane.

Despre Arctic AK60320+

O alegere inspirata a Arctic AK60320+

Citeste si despre Hotpoint ENTYH 19261 FW

Un pret de achizitie foarte accesibil nu inseamna ca este vorba despre un model depasit sau despre unul ineficient dar in acelasi timp nu este vorba nici despre varful de gama. In privinta Arctic AK60320+ caracteristicile sau beneficiile pe care le veti primi in schimbul pretului sunt date in primul rand de aspect placut si usor elegant.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dupa ce ati vazut cam cum arata si ce inseamna integrarea sa in aspectul bucatariei putem sa trecem la ceea ce inseamna pozitionarea efectiva. Aceasta pozitionare inseamna gasirea unui spatiu potrivit pentru instalare al carui dimensiune trebuie sa fie de minim 185.3 cm in inaltime, minim 60 cm in adancime iar pentru latime una de 59.5 cm.

Partea de pozitionare a Arctic AK60320+ va mai trebui sa tina cont si de elemente precum deschiderea usilor insa puteti alege voi directia datorita faptului ca usile sunt reversibile si asta daca nu va avantajeaza deschiderea standard spre dreapta. Tot in partea de usi ne putem referii ca si beneficiu prin prisma faptului ca veti avea semnalizarea acustica pentru când una dintre usi va ramane deschisa.

Citeste si despre Zanussi ZFC26400WA

Fiind vorba despre un frigorific mai mare decat un frigider cu doua usi dar mai mic decat un model side by side si spatiul interior va fi unul intre acestea. Veti avea posibilitatea de stocare a unei cantitati de alimente de pana la 295l si care se pot aseza in frigiderul de 205l sau poate in congelatorul de 90l.

Diferenta mai sunt si in partea de compartimentare sau utilizare a spatiului interior iar asta pentru ca veti avea un numar de 3 rafturi in frigider, un numar de 4 rafturi pe usa acestuia dar si un compartiment pentru fructe si legume. Congelatorul fiind mai redus inseamna disponibilitatea utilizarii unuia dintre cele 3 compartimente sau sa utilizati capacitatea de congelare de pana la 6kg in 24h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Este cert ca trebuie ca orice produs adus in cadrul locuintei sa fie si unul modern iar pentru Arctic AK60320+ asta se traduce prin caracteristici benefice, consum de energie aferent clasei A+ sau afisajului LCD.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply