Arctic AK60400NFMT

Cu siguranta nimeni nu vrea sa aiba anumite cheltuieli insa in acelasi timp poate fi vorba despre cazul in care aceste cheltuieli sunt necesare pentru a va bucura de nivelul optim de confort si de siguranta pentru locuinta voastra. Pentru partea de frigorifice putem sa vorbim si despre nevoia de a avea siguranta pentru alimentele voastre si astfel pentru o alimentatie stabila si sanatoasa si in aceasta directie va poate ajuta si Arctic AK60400NFMT.(Doar acum la reducere)

Arctic AK60400NFMT

Despre Arctic AK60400NFMT

O combina frigorifica Arctic AK60400NFMT poate fi exact ceea ce este nevoie intr-o bucatarie pentru a putea spune ca ofera un nivel optim de confort si asta pentru ca veti avea atat partea de produse proaspete cat si cea de produse congelate.

Arctic AK60400NFMT

Combina frigorifica Arctic AK60400NFMT , 356 l, Clasa A+, H 201, No Frost, Argintiu

Poate fi vorba si despre alegerea unui astfel de model pentru a inlocui unul mai vechi si depasit sau pentru a avea suficient loc comparativ cu unele frigidere cu doua usi.

Despre Arctic AK60400NFMT

Un model Arctic AK60400NFMT in slujba voastra

Citeste si despre Samsung CRB37J5800/EF

Aducerea in slujba voastra a acestui model nu este una problematica pentru ca este o combina frigorifica cu un pret de achizitie destul de avantajos si asta chiar si prin comparatie cu alte modele din aceasi gama. Tot ca si plusuri spre deosebire de alte modele veti avea si ceea ce inseamna functionarea Arctic AK60400NFMT.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Veti putea sa va bucurati de prezenta unui sistem de racire de tip No Frost iar asta inseamna un control mult mai bun asupra temperaturii interioare dar si a conditiilor de pastrare. Tot de aceasta tehnologie se leaga si faptul ca nu veti mai avea pe alimente straturi de gheata sau gheata pe peretii interiori insa si sistemele de dezghetare automata tot de aceasta tehnologie de functionare se pot lega.

Revenind la faptul ca o combina frigorifica este mult mai incapatoare poate sa va puna in fata faptului de a utiliza un volum de pana la 356l. Acest volum net total se compune insa din partea de frigider al carui volum este de 257l si din congelatorul cu un volum net total de 99l.

Citeste si despre Whirlpool ACO 450

Separat cele doua compartimente inseamna utilizarea spatiului cu ajutorul a trei compartimente diferite ca si dimensiune penmtru congelator si care mai are si o capacitate de inghetare de pana la 5kg in 24h. Pentru frigider ca si elemente interioare ce pot fi utilizate functie de nevoi sau necesitati veti avea 3 rafturi din sticla securizata, veti avea un numar de 4 rafturi pe usa frigiderului dar si un compartiment pentru fructe si legume.

In privinta aspectului functional mai avem de vazut si partea de Air Flow Dual Tech, rafturile ajustabile, termostatul ajustabil, ventilatorul din cadrul frigiderului sau faptul ca rafturile sunt Safety glass. Pe aceasi treapta a importantei poate fi prezenta si partea de consum de energie electrica aferenta functionarii acestui model iar asta inseamna pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+ cu un consum mediu anual de 351 kWh.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

De consum sau de eficeinta Arctic AK60400NFMT putem sa vorbim si daca facem referire la partea de avertizare pentru cand usa ramane deschisa dar si daca este vorba despre volumul oferit si gabaritul de 201 x 65 x 59.5 cm.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply