Arctic O47+

Nu cred ca este foarte greu sa va formati o idee despre ceea ce inseamna utilizarea unui frigorific sau a unei lazi frigorifice mai exact si asta mai ales daca este vorba si despre un model precum Arctic O47+ si care poate aduce cu sine fie ca il veti instala in locuinta voastra sau in magazinul vostru unele caracteristici moderne si eficiente.(vezi oferta de AZI)

Arctic O47+

Despre Arctic O47+

Alegerea unui astfel de model poate fi vazuta si ca o varianta pentru inlocuirea unui model mai vechi, a unuia care nu mai ofera o functionare de incredere sau poate a unuia care nu este la fel de incapatoare precum Arctic O47+.

Arctic O47+

Lada frigorifica Arctic O47+, 451 l, Clasa A+, Alb

Faptul ca este un model nou aduce cu sine si o anumita siguranta in utilizare si asta pentru ca veti avea la dispozitie un model nou si cu o anumita garantie dar si unul care va veni cu unele caracteristici moderne.

Despre Arctic O47+

Un frigorific pe masura

Citeste si despre Candy CCTOS 482

Alegerea unei lazi frigorifice a carui volum este de 451l este cu siguranta una importanta pentru cei care au de pastrat in siguranta o cantitate insemnata de alimente sau poate care produc si astfel conserva alimentele produse de ei. In aceasta situatie a utilizarii Arctic O47+ pentru conservarea de produse alimentare poate fi vorba si despre aducerea sa in bucataria ce deserveste un local sau poate o cantina.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

In cazul in care veti da peste un model Arctic O47+ si in acele locuri de unde puteti procura gheata cand sunteti pe drum sau plecati undeva asta nu inseamna decat ca este o varianta foarte fiabila. Revenind la ceea ce inseamna volumul posibil de stocare veti avea la dispozutie si 3 cosuri metalice si acestea sunt importante pentru ca va permite sa aveti la indemana unele produse utilizate mai des si astfel sa nu fie nevoie sa cautati prin toate elementele si produsele din Arctic O47+.

Tot de partea de volum ne vom lega si daca este sa discutam despre instalarea acestei lazi frigorifice Arctic O47+ si asta prin prisma dimensiunii pe care o are. Veti avea de asigurat un spatiu pentru instalare cu o inaltime de 86 cm plus spatiul necesar deschiderii capacului, cu o latime de minim 155.2 cm dar si cu o adancime de 55.5 cm. In privinta capacului trebuie sa aveti grija si pentru ca nu trebuie sau nu se recomanda sa asezati ceva pe acesta .

Citeste si despre Gorenje ORB152C

Caracteristici ce pot constituii motive pentru alegerea Arctic O47+ nu tin doar de partea de volum ci si de partea de elemente precum panoul de control cu leduri, izolatia densa, certificarea TUV sau materialele neinflamabile. Pentru siguranta in utilizare si pentru siguranta a ceea ce se afla in interior veti avea si o autonomie de pana la 67h fara curent dar si o eficienta energetica specifica clasei A+.

Cum poate dispunerea acestui model va fi in exteriorul locuintei sau a localului veti putea sa va folositi si de posibilitatea securizarii cu yala a acesteia.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Utilizarile sunt multiple sau pot fi multiple pentru aceasta lada frigorifica si tot multiple pot fi si beneficiile pe care le ofera pentru orice posibil utilizator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply