Beko CN158230X

Pentru frigorifice lucrurile pot sta destul de simplu si poate fi vorba despre alegerea unui model potrivit pentru fiecare bucatarie in parte dar poate fi vorba si despre alegerea unui model pentru fiecare bucatar in parte. In cazul alegerii unui model Beko CN158230X putem sa vorbim despre alegerea unui model potrivit pentru numeroase situatii si numeroase bucatarii.(vezi disponibilitatea)

Beko CN158230X

Despre Beko CN158230X

Ceea ce poate sa ofere Beko CN158230X in prima faza este posibilitatea de a utiliza un frigorific pentru a pastra in siguranta toate alimentele sau produsele alimentare pe care le-ati putea utiliza vreodata.

Beko CN158230X

Combina frigorifica Beko CN158230X, 497 l, Clasa A++, H 185, Inox

Fiind o combina frigorifica veti putea exploata intr-un mod foarte avantajos atat partea de frigider cat si partea de congelator si asta fara prea multe complicatii.

Despre Beko CN158230X

Beko CN158230X oferat cat aveti nevoie

Citeste si despre Candy CCTOS 482

Cu siguranta nu mai trebuie sa spunem ca este vorba despre un model modern Beko CN158230X iar asta se vede de la distanta datorita unor elemnete precum panoul de afisare LCD. De la acest panou puteti avea si controlul asupra a ceea ce inseamna setarea temperaturii potrivite pentru fiecare compartiment in parte.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Pentru a putea sa va bucurati de toate aceste lucruri trebuie sa va asigurati ca aveti suficient loc in bucatarie pentru instalarea acestui model. Acest aspect tine de faptul ca este un model putin mai impunator decat altele si asta se vede de la faptul ca are o inaltime de 185 cm, o latime de 74 cm si o adancime de 77 cm.

Pe langa ceea ce inseamna dimesiunea acestui model mai avem si ceea ce inseamna partea de utilizare efectiva iar asta ne poate duce la deschiderea celor doua usi insa ca si avantaje suplimentare veti avea ceea ce inseamna sistemul de usi reversibile.

Citeste si despre Whirlpool BSNF 8422 OX

De la dimensiune putem sa trecem la ceea ce inseamna partea de volum alocat stocarii alimentelor si produselor voastre alimentare. Veti avea pentru asta un frigider cu un volum net de 400l iar pentru congelator veti avea un volum net de 97l insa nu trebuie sa uitam nici partea de elemente specifice fiecarui compartiment in parte.

Caracteristicile detinute de catre frigider sunt unele precum cele 4 rafturi din frigider care sunt din sticla securizata, cele 4 rafturi de pe usa acestuia sau de compartimentul pentru fructe si legume. La partea de congelator vom putea identifica cele doua compartimente dar si prezenta unei capacitati de congelare de pana la 6kg in 24h. Pentru intretinere ceea ce veti avea ca si plusuri sunt cele doua sisteme de dezghetare automate insa acestea sunt si cele care se leaga de sistemul de racire de tip Neo Frost. De acelasi sistem mai putem sa conectam insa si partea de functii precum ar fi cea de ionizare, filtrul impotriva mirosurilor dar si partea de avertizare pentru usa deschisa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Orice frigorific poate fi important pentru utilizatorii sai insa pentru Beko CN158230X putem sa vorbim despre beneficii pe care le ofera oricarui utilizator sau doritor si veti mai avea pe langa cele mentionate deja o autonomie de pana la 25h dar si o clasa de eficienta energetica A++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply