Beko GN162420P

Side by side Beko GN162420P este un model de frigider aparte, care se adreseaza celor care vor sa impresioneze, chiar si atunci cand vine vorba de bucataria lor. Fiind un frigider voluminos, producatorii Beko nu s-au rezumat doar la capacitatea generoasa de pastrare a alimentelor, ci au venit si cu un aspect aparte. (vezi oferta de AZI)

Beko GN162420P

Despre Beko GN162420P

Ei au adaugat modelului o carcasa de culoare neagra, foarte eleganta. Acest lucru face ca frigiderul sa se asorteze perfect, cu orice tip de bucatarie, de la cele mai vintage, pana la cele moderne si inovative. Dimensiunile acestui produs sunt de 91 cm x 72 cm x 182 cm, ceea ce inseamna ca trebuie sa rezervati ceva spatiu pentru asezarea sa. De foarte multe ori, modelul Beko GN162420P se gaseste in restaurantele cu stil sau in cafenelele cochete.

Beko GN162420P

Side by side Beko GN162420P, 544 l, Clasa A+, H 179, Negru

Greutatea produsului este si ea de 124 kg, ceea ce inseamna ca transportarea sa nu se va realiza chiar asa usor. In ceea ce priveste nivelul de zgomot, vestile sunt destul de bune: desi este vorba de un model side by side mare, acesta da dovada de un nivel redus, de doar 43 de dB.

Despre Beko GN162420P

Side by side Beko GN162420P – eleganta pura

Citeste si despre Arctic O47+

Eleganta acestui model side buy side nu este data doar de designul special, ci si de atribute, de dotari, de functii. Dar sa o luam pe rand, pentru ca sunt multe detalii de luat in calcul, fapt care reprezinta o veste buna pentru cei care cauta sa investeasca intr-un frigider aparte. Volumul este unul de 544 L, nefiind cel mai mare volum de pe piata modelelor de tipul side by side, dar ramanand un volum foarte generos.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Modele side by side se remarca prin spatiul special pentru depozitarea sticlelor. XXl Bottle Holder este un raft special care permite asezarea mai multor tipuri de sticle, precum cele de suc, vin sau apa. Astfel, vara cand este recomandat sa beti lichide multe si mai reci, va puteti bucura de o experienta aparte.

Eleganta lui Beko GN162420P este data si de displayul eficient care indica informatii precum nivelul de temperatura din interiorul produsului. Totodata, el permite programarea eficienta a frigiderului,a stfel incat el sa functioneze in parametrii.

Citeste si despre Beko HS23753

Active Odour Filter este un atribut aparte care nu are cum sa lipseasca in cazul modelelor inteligente. Este vorba, mai exact,d e un filtrul activ de carbon, care duce la eliminarea mirosurilor neplacute din interiorul frigiderului, astfel incat sa fie redus si riscul aparitiei bacteriilor daunatoare.

De cele mai multe ori, bacteriile sunt cele care afecteaza prospetimea alimentelor, facandu-le sa capete un miros neplacut. Si apropo de microbi, acestia sunt tinuti sub controlul cu ajutorul functiei Ion Guard. Veti observa inca de la primele utilizari ca frigiderul este un loc optim de pastrare pentru orice alimente.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Sistemul care pune in functiune aceasta masinarie de racire a alimentelor este unul pe care il intuiti deja si anume: Neofrost. El nu ingheata alimentele, ci doar le mentine proaspete si reci, vreme indelungata. Avand in vedere toate detaliile mentionate mai sus, pretul nu este deloc mare, ci este unul care corespunde in totalitate atributelor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply