Beko GN163130ZGB

Un side by side se afla printre aprate frigorifice care au o utilitate destul de mare. Asta din mai multe puncte de vedere. In primul rand, are un volum mare, unde veti putea sa asezati multe alimente. In al doilea rand, este destul de dotat cu multe functii moderne, ceea ce inseamna ca va pastra alimentele cat mai bine. Daca nu ati reusti sa laegeti un model pana acum, noi va sugeram un model fiind voprba despre side by side Beko GN163130ZGB.(oferta de AZI aici)

Beko GN163130ZGB

Despre Beko GN163130ZGB

Acest exemplar este de culoare neagra, fiind incorporabil. Un aspect demn de apreciat este clasa de eficienta energetica, care este A++. Modelul ce apartine gamei Beko are o latime de 91 cm. Mai mult, si adancimea sa este de stul de buna, intrucat masoara 72 cm. Inaltimea este de 179 cm, un model destul de inalt.

Beko GN163130ZGB

Side by side Beko GN163130ZGB, 573 l, Clasa A++, NeoFrost, Compresor cu inverter, H 179 cm, Sticla neagra

In primul rand, masoara un nivel de zgomot de 43 Db. Din punct de vedere al volumului, acesta sta destul de bine, intrucat este de 573 l. Are o utilitate ridicata, fapt datorat functiilor sale, respectiv: Neo Frost, Active Fresh Blue Light, EVERFRESH+, Zero Grade Zone.

Despre Beko GN163130ZGB

Side by side Beko GN163130ZGB – ce trebuie precizat despre detaliile tehnice

Citeste si despre Gorenje ORB152BK

EVERFRESH+ are grija ca alimentele sa fie pastrate pana la 30 de zile la fel de proaspete. Asta pentru ca dispune de o tehnologie buna, care scade gradul de ofiliare al legumelor sau verdeturilor. Si ACTIVE FRESH BLUE LIGHT este o functie care contribuie la conservarea cat mai lunga a acestora. Side by side Beko GN163130ZGB are si un suport pentru sticle. Energia pe care o consuma anual este de 381 kWh. Insa, dispune de un singur compresor. Fara curent, durata sa de functionare va fi de 21 h.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Trebuie spus faptul ca frigiderul sau prezinta un volum de 368 l. In plus, este prevazut cu 9 rafturi in interior si 9 pe usa. Dezghetarea sa se produce automat. Compartiment legume si fructe, dar si pentru sticle. Rafturile de care dispune modelul sunt realizate din sticla securizata, ceea ce ii va conferi o rezintenta aparte.

Congelatorul modelului side by side Beko GN163130ZGB are un volum net total de 190 l. Astfel, va putea conserva alimente destul de multe. Avand in vedere faptul ca se dezgheata automat, acesta va fi mai usor de curatat. Cele 2 compartimente vor oferi organizare mai buna.

Citeste si despre Samsung RS7778FHCSR

Cu toate acestea, NEOFROST este functia de baza care se ocupa de distribuirea curentilor de aer in interiorul frigiderului in mod egal. De asemenea, mirosurile nu se vor amesteca, iar aerul va fi mereu curat. ZERO GRADE ZONE este special creat pentru alimentele pe care tocami le-ati cumparat.

Necesara este si functia ION GUARD, intrucat va elimina bacteriile cat mai repede. Astfel, acestea nu se vor mai strica si se vor mentine cat mai mult timp.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, side by side Beko GN163130ZGB este ceea ce si-ar putea dori o familie pentru bucataria dumneavoastra, ceea ce inseamna ca va fi mereu de ajutor in vederea conservarii acestora pe o perioada cat mai lunga de timp. Raportul calitate pret este unul de destul de bun, ceea ce reprezinta un avantaj.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply