Bosch KSV36BI3P

Va doriti un frigider bun, care sa nu va dezamageasca din punct de vedere al dotarilor? Atunci aveti nevoie de frigiderul cu o usa Bosch KSV36BI3P. (vezi reducerile de AZI)

Bosch KSV36BI3P

Despre Bosch KSV36BI3P

Dispozitivul prezentat nu are culoarea alb imaculat, asa cum au foarte multe modele asezate in bucatariile moderne, ci el are o tenta de gri inox. Aceasta il ajuta sa para si mai modern, si mai interesant pentru cei care vor sa-si decoreze cu stil bucataria. In plus, el arata foarte bine. Nu putem contesta, in acelasi timp, nici calitatea.

Bosch KSV36BI3P

Frigider cu o usa Bosch KSV36BI3P, 348 L , FreshSense Clasa A++, H 186 cm, Inox

Curatarea usoara a frigiderului este un alt lucru apreciat de utilizatori si gospodine. Astfel, vorbim de mai putine urme in cazul acestui model, datorita unui sistem special de care aceasta dispune. Partile frontale, desi confectionate din otel inoxidabil, dispun de o cacoperire impotriva amprentelor.

Despre Bosch KSV36BI3P

Frigider cu o usa Bosch KSV36BI3P performante bune de la Bosch

Citeste si despre Whirlpool WHM3911

Iluminarea cu LED este o dotare foarte importanta a frigiderelor, fara de care nu s-ar putea realiza o folosire optima a spatiului din interiorul acestuia. Pur si simplu, fara iluminare, utilizatorii nu ar putea vedea inauntru. Totodata, conteaza foarte mult si calitatea iluminarii. Astfel, in cazul modelului Bosch prezentat se entine o lumina potrivita, chiar daca a trecut mult timp de la achizitionarea sa. Mai precis, vorbim de o lumina uniforma, fara acel efect orbitor, deranjant. De asemenea, trebuie remarcat un alt detaliu important iluminarea pe baza de LED foloseste mai putina electricitate decat alte surse conventionale de iluminare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Practic, ele au suprafata protejata mereu cu ajutorul unui tratament special patentat de catre producatorul de renume Bosch. Acest strat protector este cel care ajuta ca amprentele sa fie mult mai dificil notabile, chiar si de cei care dispun de acuitate vizuala. Putem afirma astfel ca suprafata ramane curata timp indelungat si se dovedeste mult mai rezistenta la zgarieturi.

Frigidereul raceste foarte rapid alimentele cu ajutorul functiei SuperCooling. Daca functia SuperCooling intra in actiune, alimentele pe care utilizatorul abia le-a cumparat sunt racite imediat. Pe de alta parte, frigiderul se dovedeste inteligent deoarece el evita incalzirea alimentelor care gasesc deja de ceva timp in frigider.

Citeste si despre Star-Light MBM-45AP

Ce face el mai exact este sa reduca temperatura foarte simplu, doar printr-o atingere de buton. Iar cel mai redus nivel este de doar de 2°C. Insa, atributele inteligente nu se opresc aici. Pentru a preveni risipirea de energie, dispozitivul frugorific comuta automat la setarile initiale, dupa cel mult 6 ore de cand a fost activata functia SuperCooling. Nici nu aveti nevoie de mai mult pentru a raci alimentele.

FreshSense este optiunea acestui dispozitiv care creeaza deindata climatul de depozitare ideal pentru fructe si legume. Gratie conditiilor bune de depozitare, alimentele din frigider isi mentin consistenta ideala. Astfel, desertul preferat al verii, inghetata, nu este nici prea tare, nici prea moale, ci tocmai buna de savurat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Expertii sunt de parere ca setarea unei temperaturi constante in frigider este un factor important pentru a obtine prospetime si savoare. Iar senzorii FreshSense sunt cei care monitorizeaza temperatura, atat cand vine vorba de cea din frigider, cat si de cea din congelator. Dincolo de aceste detalii, modelul Bosch KSV36BI3P vine si cu un pret excelent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply