Electrolux EN3601MOW

Sunt multe moduri prin care tehnologia isi face simtita prezenta cum la fel de multe moduri sunt si in ceea ce priveste partea de utilare a locuintei cu unele modele de electronice sau electrocasnice pe care sa le folositi dupa bunul plac. Chiar daca fiecare gama este importanta cand vine vorba despre electrocasnice parca totusi avem o atentie putin mai sporita iar Electrolux EN3601MOW poate fi un rezultat al acestei atentii.(cea mai buna oferta AICI)

Electrolux EN3601MOW

Despre Electrolux EN3601MOW

Combina frigorifica este importanta pentru toata lumea fie ca este vorba despre persoanele care gatesc sau despre cele care doar savureaza ceea ce se gateste si asta si in cazul utilizarii Electrolux EN3601MOW in cadrul unui local.

Electrolux EN3601MOW

Combina frigorifica Electrolux EN3601MOW, 337 l, Clasa A++, H 185 cm, Alb

De la importanta pe care o poate avea putem sa trecem la utilizarea pe care o poate avea si asta pentru ca veti putea sa va ajutati de toate caracteristicile avantajoase pe care le prezinta.

Despre Electrolux EN3601MOW

Prezenta Electrolux EN3601MOW

Citeste si despre Beko RCNA366E30ZXB

Trebuie sa vedem ceea ce aduce prezenta acestui model Electrolux EN3601MOW in cadrul unei bucatarii insa pana acolo trebuie solutionata partea de instalare si de pozitionare efectiva caz in care in prim plan vom avea designul sau. Acest design este unul zvelt dar in acelasi timp si unul elegant si modern si veti avea finisajele reusite si manerele verticale.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Forma si aspectul pe care il detine si care se va regasi si in designul bucatariei conteaza si prin prisma dimensiunii de 184.5 cm inaltime, 64.7 cm adancime sau 59.5 cm latime. Mai putem lua in considerare si faptul ca veti avea un cablu de alimentare cu o lungime de 2.4m dar si faptul ca sistemul de usi este unul reversibil cu o deschidere standard spre dreapta.

Rezolvand partea de gasire a locului potrivit putem incepe cu avantajele pe care le poate oferii din perspectiva utilizarii si functionarii. Trebuie mentionat ca tot ceea ce inseamna prezenta acestei combine frigorifice se bazeaza pe functionarea cu o tehnologie de tip Low Frost dar si a unor functii precum semnalizarea acustica pentru un nivel ridicat al temperaturii sau termostatul ajustabil si iluminarea de tip LED.

Citeste si despre Samsung RB31FERNDEF

La capitolul functionare si utilizare mai trebuie dezbatut si aspectul legat de ceea ce inseamna partea de spatiu interior si mai exact de utilizarea frigiderului cu un volum net de 220l sau a congelatorului de 109l cu care Electrolux EN3601MOW este prevazut.

Utilizarea fiecarui compartiment in parte ne poate duce la congelatorul care va pune la dispozitie un numar de 3 compartimente, un sistem de dezghetare manuala dar si o capacitate de congelare de 4kg in 24h. Pentru interiorul frigiderului ca si elemente pe care le veti putea utiliza vom avea ceea ce inseamna 2 rafturi din sticla, 3 rafturi pe usi, un sistem de dezghetare semi-automat, un compartiment pentru fructe si legume dar si unul pentru sticle.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Exista si o latura ce urmeaza dupa utilizarea acestui model Electrolux EN3601MOW iar ca si prim element de vazut putem avea nivelul de zgomot de 40dB pe care il produce, urmat de autonomia de pana la 20h sau de eficienta energetica specifica clasei de eficienta A++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply