Hansa FK261.4X

Exista in locuintle moderne cateva electrocasnice fara de care ne este aproape imposibil sa ne imaginam viata. Printre acestea se numara si o combina frigorifica precum Hansa FK261.4X, un model care da dovada de inovatie, un design simplu, dar functii si dotari superioare. (cea mai buna oferta AICI)

Hansa FK261.4X

Despre Hansa FK261.4X

Sa vedem mai intai cateva aspecte referitoare la design. Din punct de vedere al culorii, lucrurile sunt simple. Combina are o carca de culoarea inoxului, apropiata de alb. Aceasta o face un produs deosebit de simplu de asortat, chiar si in bucatariile sau incaperile tematice. Sa presupunem, de exemplu, ca aveti o bucatarie decorata in stil rustic. Nicio problema. Aceasta combina se va incadra perfect. Eventual, daca va doriti sa respectati tematica, puteti alege sa colantati produsul.

Hansa FK261.4X

Combina frigorifica Hansa FK261.4X, 228 l, Clasa A+, H 169.2 cm, Inox

Dimensiunile sunt aproape standard. Aceasta are o inaltime de aproape 1,7 m. Mai precis, este vorba de 169,2 cm. Capacitatea este de 228 L, ceea ce inseamna un volum destuld e generos pentru o asemenea combina.

Despre Hansa FK261.4X

Combina frigorifica Hansa FK261.4X – cei care aleg acest model stiu exact ce vor

Citeste si despre Whirlpool WHM3911

Si anume o combina care sa isi faca treaba. Simplu si eficient. Astfel, aceasta combina face parte din clasa A+. Nu este cea mai economica de pe piata, insa nici nu putem spune ca este un produs care consuma foarte mult. Avand in vedere faptul ca o combina functioneaza 365 zile/ an, 24 de ore/ zi consumul este unul dintre primele aspecte verificate de catre utilizatori, deoarece el ingreuneaza facturile la lumina.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

La capitolul accesorii, putem spune ca modelul sta destul de bine. El vine cu tava pentru oua, un compartiment special pentru depozitarea acestor alimente care se sparg atat de usor. Lor li se adauga si un compartiment special pentru legume, dar si unul pentru fructe.

Aici alimentele sunt mentinute proaspete, vreme mai indelungata. Numarul de rafturi din interiorul frigiderului este de 3. Acestea sunt confectionate din sticla securizata, ideala pentru a sustine greutatea. La randul sau, congelatorul are si el tot 3 compartimente.

Citeste si despre Hotpoint ENXTMH 19212 F

Usile acestui model de combina sunt reversibile. Ele permit deschidere spre dreapta, dar si spre stanga. Acest detaliu este important deoarece ajuta la pozitionarea corespunzatoare a produsului, in orice colt la incaperii in care intentionati sa faceti acest lucru. Ba mai mult, sertarul congelatorului permite glisare in totalitate, astfel incat sa poata fi deschis in conditii bune.

Suprafata antibacteriana reprezinta un adevarat plus pentru acest produs. Astfel, peretele combinei este dotat cu acest sistem care nu permite microbilor sa ajunga pe suprafata alimentelor. Odata cu acest lucru creste si perioada de pastrare in stare proaspata a alimentelor. Totodata, este redus riscul aparitiei mirosurilor neplacute, atunci cand unele alimente sunt uitate in frigider. Sa luam spre exemplu branza. Pe cat este de gustoasa, pe atat se strica de repede. Fiind realizata din lapte, branza are o perioada de valabilitate de doar cateva zile. Dupa ce acestea au trecut, ea s

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nivelul de zgomot al produsului este in parametrii. Mai precis, acesta este de 40 dB. Pretul acestui model este asemanator altor produse care promit acelasi lucru. Totodata, acesta nu este deloc mare pentru o combina.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply