Hansa FK268.3 AA

Cum nu tot timpul putem discuta despre alegerea unor produse sau alimente direct de la producatori sau de pe rafturile din market partea de produse frigorifice poate fi destul de importanta intr-o bucatarie. Alegerea insa a unui anumit model poate fi legata de mai multe elemente si puteti avea cazul in care cautati un nou model pentru a va utila locuinta sau poate fi vorba despre utilarea unei locuinte pe care o inchiriati insa in ambele cazuri Hansa FK268.3 AA poate fi acolo.(cea mai buna oferta AICI)

Hansa FK268.3 AA

Despre Hansa FK268.3 AA

Un astfel de model de combina frigorifica este cu siguranta de dorit si in cazul in care poate cautati un model cu care sa sporiti nivelul de confort de la locul de munca. Puteti foarte usor cu Hansa FK268.3 AA sa va asigurati un mod sigur de a pastra alimentele pe care le utilizati sau poate mancarea de acasa.

Hansa FK268.3 AA

Combina frigorifica Hansa FK268.3 AA, 230 l, Clasa A++, H 170.2 cm, Alb

Daca am vazut unde poate fi asezata aceasta combina frigorifica poate fi timpul sa vedem si ceea ce o recomanda pentru a fi aleasa poate in detrimentul altor modele de combine frigorifice.

Despre Hansa FK268.3 AA

Din start cu Hansa FK268.3 AA

Citeste si despre Arctic AK54240S+

Majoritatea dintre noi cand merg la cumparaturi se uita in primul rand la partea de pret de achizitie iar pentru acest model Hansa FK268.3 AA putem sa vorbim desre un foarte mare beneficiu intrucat poate fi mult mai ieftina si decat un frigider cu doua usi. Daca pretul poate fi mai mic decat in cazul unui astfel de model veti avea plusul dat de spatiul de stocare cu siguranta mai mare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Fiind vorba totusi despre o combina frigoricia puteti sa va asteptati putin la prezenta unui gabarit putin, dar foarte putin mai generos. Valoarea exacta a gabaritului pentru a ii gasi locul potrivit tine de inaltimea de 170 cm, de adancimea de 57.1 cm sau de latimea de 54.5 cm insa poate sa va intereseza si faptul ca are o greutate de 52kg sau ca are un cablu de alimentare de 1.9m.

Pentru unele persoane pozitionarea poate fi conditionata si de partea de deschidere a usilor iar pentru Hansa FK268.3 AA veti avea o deschidere standard spre dreapta. Totusi fiind un model modern si care va poate avantaja veti avea si un sistem de usi reversibila si astfel putand opta pentru directia de deschidere pe care o doriti.

Citeste si despre Daewoo FRN-Q29FCVI

Dupa pozitionare cu siguranta trebuie sa vedem si partea in care este pusa la treaba si asta prin prisma stocarii unei cantitati generoase de alimente. Veti avea pentru compartimentul frigiderului un volum net de 166l in timp ce pentru congelator veti avea un volum net de 64l.

Tot ca si caracteristica de utilizare a celor doua comaprtimente veti avea si autonomia de pana la 19h fara curent si care este una destul de generoasa. Daca privim functionarea din perspectiva nivelului de zgomot produs veti avea un nivel maxim de 38 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Poate nu mai aveti de analizat decat lista de elemente interioare si unde se afla partea de rafturi din sticla securizata din frigider, cele 3 compartimente din congelator sau poate capacitatea de congelare de 3kg in 24h pe care o are congelatorul Hansa FK268.3 AA.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply