Heinner HC-H29XA+

Sunt cateva detalii care trebuie neaparat luate in considerare atunci cand vreti sa va depozitati in cele mai bune conditii alimentele. Iar printre acestea se numara si alegerea unei combine bune. Sunt multe modele pe piata, deci oferta poate fi considerata generoasa. Insa, dintre toate produsele, se remarca unul in special: combina frigorifica Heinner HC-H292XA+ – un model inteligent, cu design clasic si functii care mizeaza pe inovatie.(vezi disponibilitatea)

Heinner HC-H29XA+

Despre Heinner HC-H29XA+

La capitolul aspect, vorbim de un produs de culoare gri inox, asadar o nuanta care denota modernism. Nimic vintage, nici iesit din tipare. Multe astfel de modele se gasesc in bucatariile celor care vor produse de calitate. Dimensiunile sunt si ele considerate clasice pentru o combina, inaltimea fiind de 185 m.

Heinner HC-H29XA+

Combina frigorifica Heinner HC-H292XA+, 292 l, Frost Free, Congelator No-Frost, Dozator apa, Control electronic, Clasa A+, H 185.5 cm, Inox

Controlul produsului se realizeaza electronic, ceea ce il face destul de usor de manevrat, indiferent despre cine este vorba. Atat bunicii care nu prea se pricep la tehnologie, cat si copii adesea neglijenti si grabiti vor reusi sa se descurce cu folosirea acestei combine.

Despre Heinner HC-H29XA+

Combina frigorifica Heinner HC-H292XA+ – de ce este ea atat de apreciata de utilizatori

Citeste si despre Arctic AK60340NFMT

Combina frigorifica Heinner HC-H292XA+ aduce atribute interesante, printre care si clasa A+. Aceasta aduce un consum destul de redus. Trebuie insa luat in considerare faptul ca nu este cea mai economica de pe piata. Exista combine care fac parte din clasa A+++. Insa, nici aceasta nu este de blamat din acest punct de vedere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Mergand mai departe, vorbim si despre dozatorul de apa al acestui model. Astfel, cand vi se face pofta de apa rece, tocmai buna de folosit in smooth-uri sau de savurat cu lamaie, puteti apela cu incredere la acest dozator.

Din punct de vedere al volumului, combina frigorifica Heinner HC-H292XA+ aduce 292 L. Acest lucru o face o combina destul de generoasa, ideala pentru persoanele singure, dar si pentru familiile care au cel mult un copil.

Citeste si despre Samsung CRB37J5800/EF

Fiind vorba de o combina moderna, este vorba in acelasi timp si de un model Frost-Free. Acesta raceste bine si rapid alimentele, dar fara a depune gheata deasupra lor. Astfel, acesta controleaza eficient temperatura si umiditatea. In frigider exista un compartiment special care utilizeaza sistemul de racire cu ventilatie care nu usuca alimentele. El este ideal in special pentru fructe si legume. Acestea din urma nu isi pastreaza doar gustul si proprietatile, ci si aspectul apetisant, apreciat de utilizatori.

La capitolul rafturi si dotari, vorbim, in primul rand, de doua rafturi der sticla rezistente. Acestea sunt asezate in frigider si lasa spatiu suficient pentru o multime de alimente, chiar daca acestea sunt depozitate in recipiente mai inalte sau mai voluminoase. Congelatorul combinei frigorifice Heinner HC-H292XA+ are si el trei sertare incapatoare. Totodata, combina include si compartimente pentru oua, fructe sau sticle, astfel incat sa poata fi bine organizata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Iluminarea in interior se realizeaza pe baza de Led, ceea ce permite utilizatorului sa vada cum sunt pozitionate alimentele. Zgomotul este ceva mai mare decta in cazul combinelor obisnuite, acesta fiind de 43 Db. Dar chiar si asa nu poate fi considerat un mare impediment. Pretul corespunde dotarilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply