Hotpoint E4DYAAXC

Frumusetea gatitului consta de regula in posibilitatea de a vedea unele persoane care servesc ceea ce gatesti si carora le place ce gatesti insa poate sa insemne si posibilitatea de a gati orice si oricand. In aceasta situatie ceea ce trebuie sa fie important este disponibilitatea unor alimente dar si modul de pastrare in siguranta cum poate sa ofere Hotpoint E4DYAAXC.(ACUM la reducere)

Hotpoint E4DYAAXC

Despre Hotpoint E4DYAAXC

Un frigorific Hotpoint E4DYAAXC poate fi destul de impunator si poate speria la prima vedere insa este un model care se adreseaza celor care gatesc mai mult, care au nevoie de o cantitate mai mare de alimente. Poate fi vorba insa si despre posibilitatea ca acest model sa faca parte dintr-un local si asta pentru ca detine functiile necesare si care il recomanda.

Hotpoint E4DYAAXC

Combina frigorifica Hotpoint E4DYAAXC, 470 l, Clasa A+, No Frost, H 195.5 cm, Inox

Faptul ca Hotpoint E4DYAAXC se pozitioneaza in gama de combine frigorifice inseamna si posibilitatea de a dispune de mult spatiu de stocare atat pentru cele proaspete cat si pentru cele congelate.

Despre Hotpoint E4DYAAXC

Mai mult si mai bine cu Hotpoint E4DYAAXC

Citeste si despre Arctic ANFB245+

Chiar daca este pozitionat dupa cum spuneam in gama de combine Hotpoint E4DYAAXC poate fi foarte usor asemanat si cu partea de side by side iar asta inseamna un spatiu de stocare destul de generos. Pentru a va forma o idee despre ceea ce poate sa insemne acest spatiu vom avea un volum net total de 402l si care se compune din frigiderul de 292l si congelatorul de 110l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Un asemenea volum inseamna si disponibilitatea unui loc mai generos pentru instalarea si pozitionarea sa. Valoarea dimensiunii care desemneaza acest loc este de 195.5 cm in inaltime, 70 cm pentru latime si de 76 cm pentru adancime asta daca nu mai adaugam si spatiul necesar pentru operarea usilor sau sertarelor acestui model.

Fiecare compartiment in parte poate sa constituie noi si noi motive pentru alegerea acestui model iar pentru congelator asta inseamna prezenta sistemului de dezghetare automata, cele doua compartimente dar si capacitatea de congelare de 9kg in 24h.

Citeste si despre BioFresh Liebherr SBSes 7165

Pentru utilizarea frigiderului ceea ce veti avea la dispozitie sunt 3 rafturi din sticla ce pot sustine si elemente mai grele sau mai voluminoase, compartimentul pentru fructe si legume dar si 6 rafturi dispuse pe usa. Puteti vedea si functiile sau caracteristicile functionale ce stau la baza unei utilizari eficiente si putem sa mentionam tehnologia No Frost, cea multiflow AIR Tech Evolution sau iluminarea de tip LED.

Alimentele pot fi mentinute in siguranta sau pot fi conservate si cu ajutorul unor functii precum cea de super racire, super congelare sau datorita unui sistem antibacterian. Un volum mai generos inseamna si un posibil consum de energie mai mare iar pentru acest model nivelul mediu anual este de 393 kWh ceea ce duce la pozitionarea sa in clasa de eficienta energetica A+. Pozitionarea insa se mai poate datora si altor elemente precum ar fi autonomia de pana la 12h fara curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un frigorific prietenos poate face exact ceea ce face Hotpoint E4DYAAXC si asta prin prisma caracteristicilor functionale, prin displayul de tip touchscreen sau poate prin zgomotul redus de 42 dB.

1 Comment
  1. Dupa doi ani au crapat plasticele de la balamalele de usi

    In rest ok

Leave a reply