Hotpoint XH9 T2Z XOJZV

Mancarea trebuie sa fie mereu pe primul loc si asta fie ca vreti sa serviti ceva traditional sau daca este vorba despre alegerea unor preparate mai exotice sau neobisnuite. Pentru a fi siguri ca alimentele voastre sunt pastrate in conditii foarte bune si frigorificul pe care il utilizati trebuie sa fie de incredere iar Hotpoint XH9 T2Z XOJZV pare sa fie un astfel de model.(vezi disponibilitatea)

Hotpoint XH9 T2Z XOJZV

Despre Hotpoint XH9 T2Z XOJZV

Alegerea unei combine frigorifice poate sa vina pentru a inlocui un frigorific care nu este foarte incapator sau poate fi vorba despre trecerea la o gama moderna. In orice situatie si in orice posibilitate trebuie sa vedeti ce ofera Hotpoint XH9 T2Z XOJZV prin comparatie cu alte modele de frigorifice.

Hotpoint XH9 T2Z XOJZV

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z XOJZV, No Frost, 369 l, Clasa A++, H 201, Inox

Cu siguranta putem sa ne legam si de faptul ca veti avea in slujba voastra un frigider si un congelator si ambele suficient de incapatoare insa nu totul se rezuma aici in ceea ce priveste Hotpoint XH9 T2Z XOJZV.

Despre Hotpoint XH9 T2Z XOJZV

Un frigorific Hotpoint XH9 T2Z XOJZV modern

Citeste si despre Sharp SJEX770FSL

Am clarificat faptul ca este vorba despre o combina frigorifica insa trebuie detaliat ceea ce ofera pentru ca nu este vorba doar de partea de frigider si de congelator incapator. Veti avea ca si elemente de luat in calcul in primul rand partea de afisaj LCD ceea ce inseamna un control foarte bun asupra functionarii si stabilirii conditiilor de pastrare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Tot un astfel de afisaj poate sa tradeze ceea ce inseamna tehnologia de sta la baza functionarii acestui model si este vorba despre una No Frost iar asta elimina tot ceea ce inseamna sau putea sa insemne straturi de gheata de pe alimente. Tot de aceasta tehnologie putem lega si ceea ce inseamna setarea temperaturii pentru fiecare compartiment in parte.

Functiile pe care le ofera Hotpoint XH9 T2Z XOJZV sunt insa mult mai multe si sunt si unele care tin de partea de functionare efectiva. Aceasta lista incepe cu prezenta unui sistem antibacterian, cu o functie de super racire, cu prezenta unui filtru anti mirosuri dar si cu o functie Eco.

Citeste si despre Gorenje ORB152CO

La gama caracteristicilor moderne aduse de aceasta combina intra insa si autonomia destul de mare dar si posibilitatea utilizarii unei functii Vacanta pentru cand lipsiti mai mult timp de acasa. Totusi revenind si la partea de cantitate de alimente pe care le veti putea pastra veti beneficia de un volum net de 369l.

Impartirea volumul se va face prin alocarea frigiderului unui volum de 264l iar pentru congelator veti avea unul net de 105l. Fiecare dintre compartimente are propriile caracteristici care sa il puna in valoare si pentru congelator ceea ce veti putea utiliza este unul dintre cele 3 compartimente sau capacitatea de congelare de 10 kg in 24h. Pentru frigider veti avea un comaprtiment pentru fructe si legume, 3 rafturi din sticla si 4 rafturi pe usa insa intreaga capacitate de stocare se va gasi si prin prisma dimensiunii de 200 x 72 x 60 cm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O combina frigorifica ce ofera un spatiu generos de stocare si care mai aduce si un consum avantajos de resurse nu are cum sa fie decat benefica iar Hotpoint XH9 T2Z XOJZV poate fi asa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply