LG GSX961NEAZ

Ce ziceti de un side by side marca LG cu numeroase functii moderne gata sa va fie de ajutor in bucatarie? Suna bine nu-i asa? Avem o recomandare in acest sens, acesta fiind Side by Side LG GSX961NEAZ.(oferta de AZI aici)

LG GSX961NEAZ

Despre LG GSX961NEAZ

Exteriorul acestui side by side este unul destul de bun fiind de culoare argintie. Este un exemplar greu atingand o greutate de 132 kg. Are o inaltime de 179 cm, precum si o adancime de 73.8 cm. Latimea acestuia este de 91.2 cm.

LG GSX961NEAZ

Side by Side LG GSX961NEAZ, No Frost, InstaView, 601 L, Dispenser apa, Clasa A++, H 179 cm, Argintiu

Acest side by side ce face parte din gama LG este unul modern. Are o suprafata din inox, include 2 usi, iar display-ul sau este unul de tip touchscreen. Un plus al acestuia este faptul ca are si un dozator de apa, unde veti putea sa pastrati apa rece.

Despre LG GSX961NEAZ

Side by Side LG GSX961NEAZ – informatii despre trasaturile pe care le detine

Citeste si despre Hotpoint XH9 T2Z XOJZV

Despre sistemul de racire al acestuia trebuie spus ca este unul de tip No Frost , acesta fiind unul destul de important pentru alimentele dumneavoastra intrucat vor fi pastrate fara sa fie inghetate. Acest sistem este integrat atat in componenta frigiderului, cat si a congelatorului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Side by Side LG GSX961NEAZ detine clasa de eficienta energetica de tipul A++, aceasta fiind printre cele mai performante. Nivelul de zgomot pe care il detine acest exemplar este de 39 Db. In plus, volumul net total atins de acesta este de 39 Db.

Side by Side LG GSX961NEAZ include un volum de 601 l, despre care trebuie spus ca este un volum mare. Functiile acestui side by side sunt Child Lock si congelare rapida. Despre functia Child Lock trebuie spus ca este destul de bun intrucat va ajuta sa va protejati copii de eventualele accidente. De asemenea, exemplarului ii revine si functia de semnalare audio pentru usa deschisa, aceasta fiind o necesara.

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Acest exemplar include si tehnologia InstaView Door-in-Door™. Aceasta presupune un pnaou de sticla cu efect de oglinda. Acesta lumineaza cand doar cand bati de doua ori. Astfel, vei vedea in interiorul compartimentului fara sa deschizi usa. Se va reduce pierderea de aer rece pentru alimentele proaspete. Are 1 compresor si sistem de racire No frost, un sistem modern cu numeroase avantaje aduse exemplarului. Anual, consumul de energie care ii revine exemplarului Side by Side LG GSX961NEAZ este de 376 kWh. Clasa climatica de care beneficiaza acesta este de tip T. Racirea sa se bazeaza pe agentul de racire R600a. Alimentarea exemplarului este de 230 V. Fara curent, veti putea sa il utilizati timp de 10 h.

Frigiderul este unul spatios avand un volum de 405 l. Rafturile sale din sticla sunt de 4 atat pentru interior, cat si de pe usa acestuia. Precizam faptul ca acesta se dezgheata automat. Tot referitor la acest frigider este necesar de spus faptul ca este echipat cu un compartiment de legume si fructe. Side by Side LG GSX961NEAZ are si un congelator cu 6 compartimente. Are un sistem modern de dezghetare pentru ca tu sa nu te mai complici, iar capacitatea de inghet a sa este de 12 kg/24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Side by Side LG GSX961NEAZ este o investitie care merita facuta. Raportul calitate – pret este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply