LG GSX961NSAZ

In aceasta recenzie vorbim despre LG GSX961NSAZ, un model de frigider side by side pe care il recomandam pentru resturante, cafenele sau familii mari. Si mentionam ca pe noi ne-a impresionat de-a dreptul. (vezi oferta de AZI)

LG GSX961NSAZ

Despre LG GSX961NSAZ

Acest model de side by side este unul care impresioneaza prin faptul ca el lasa utilizatorii sa vada ce se afla in interiorul sau. Astfel, daca asezati bine alimentele in interiorul frigiderului, veti stii exact cat a mai ramas din ele. Insa, nu trebuie sa va faceti griji ca aspectul acestui model va fi afectat de existenta prea multor culori sau modele de alimente. Side by side LG GSX961NSAZ lasa la vedere doar partial alimentele. Unele dintre ele se ascund elegant in spatele usilor. Vederea in interiorul frigiderului se realizeaza printr-un panou de sticla rezistent, asa cum sunt si rafturile pe care se aseaza alimentele.

LG GSX961NSAZ

Side by Side LG GSX961NSAZ, No Frost, InstaView, Door in Door, 601 L, Clasa A++, Dispenser apa, Argintiu

Si apropo de eleganta, culoarea carcasei acestui model este gri inox. De fapt, mare parte din modelele side by side apeleaza la aceasta nuanta moderna deoarece ea denota stil, inovatie si eleganta.

Despre LG GSX961NSAZ

Side by Side LG GSX961NSAZ – un model de frigider diferit

Citeste si despre Star-Light FTTM-98APP

Dincolo de aspect, vederea in interiorul produsului reprezinta si o dotare eficienta, care permite utilizatorului sa-si dea seama ce alimente se afla in interior, fara a fi nevoie ca el sa deschida usa foarte des. Acest lucru ajuta la mentinerea unei temperaturi constante in interior, vreme mai indelungata. Totoodata, este vorba de prospetime.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Referitor la sistemul de functionare al modelului, desigur ca este vorba de un No frost. Ba mai mult, vorbim in cazul modelului LG de un Full No Frost, care tine sub control atat umiditatea, cat si mirosurile. Totodata, frigiderul se descurca bine atunci cand vine vorba de bacterii si microbi, adica acela organisme daunatoare care ajung pe alimente. De fapt, se descurca atat de bine, incat nu trebuie sa va faceti griji ca acest lucru se va intampla vreodata.

Referitor la volum, trebuie sa stiti ca acesta este de 601 L, ceea ce il face unul dintre cele mai generoase modele de pe piata. Side by Side LG GSX961NSAZ reuseste sa reduca pierderile de aer cu pana la 41%, ceea ce reprezinta o dotare impresionanta pentru acest model. Dincolo de asta, sistemul de gheata al produsului din congelator este montat pe usa, ceea ce permite mai mult spatiu pentru depozitarea alimentelor in interior.

Citeste si despre Beko RCNA400K20ZXP

Pentru iubitorii de vin, Side by Side LG GSX961NSAZ aduce o veste buna. In interiorul sau exista un suport extrem de practic, pentru depozitarea sticlelor, ceea ce ajuta ca ele sa fie perfect pastrate. Astfel, cand vi se face pofta de vin, trebuie doar sa le scoateti din frigider si sa le deschideti.

Dintre dotarile produsului, face parte si un compartiment special numit Utility Box in care va recomandam sa asezati branzeturile ce se potrivesc excelent cu vinul. Nu uitam sa mentionam nici comutatorul numit Fresh Balancer care ajuta la reglarea nivelului ideal de umiditate. Aceasta dotare este ideala pentru legume si fructe. Avand in vedere diversitatea produselor, exista unele care necesita umiditate mai multa, iar altele mai putina.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In ceea ce priveste banii pe care trebuie sa-i scoateti din buzunar pentru acest model side by side, va precizam ca acestia nu sunt deloc putini. Este unul dintre cele mai costisitoare modele de pe piata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply