Liebherr Confort CNef 4015

Vrei sa achizitionezi o combina frigorifica? Te vom ajuta sa cumperi un model de calitate. Este vorba despre combina frigorifica Liebherr Confort CNef 4015.(vezi disponibilitatea)

Liebherr Confort CNef 4015

Despre Liebherr Confort CNef 4015

Culoarea acestei combine este argintiul, o culoare destul de buna. Veti avea o bucatarie completa din punct de vedere al dotarilor. Referitor la latimea pe care o are acesta, trebuie spus ca este de 60 cm. Adancimea pe care o prezinta este si ea de 62.5 cm. Este un model ceva mai inalt intrucat prezinta o dimensiune de 201 cm. Greutatea sa este mai mare, fiind de 76.5 Kg.

Liebherr Confort CNef 4015

Combina frigorifica Liebherr Confort CNef 4015, 356 l, Clasa A++, H 201 cm, Inox

VarioSpace este functia ce permite extragerea rafturilor. Astfel, veti avea mai mult spatiu in interior pentru a putea aseza alimentele ceva mai voluminoase. DuoCooling este functia care controleaza independent temperatura compartimentului frigorific si cea a compartimentului congelator. Cu DuoCooling nu exista transfer de aer intre compartimente, ceea ce este un plus.

Despre Liebherr Confort CNef 4015

Combina frigorifica Liebherr Confort CNef 4015 – iti asigura confortul in locuinta

Citeste si despre Whirlpool ACO 450

Combina frigorifica Liebherr Confort CNef 4015 dispune de un compresor. Racirea alimentelor se va face cu ajutorul tehnologiei moderne de tip No Frost. Anual, acest dispozitiv are un consum de 252 kWh. Zilnic, acest consum este de 0.68 kWh. In vederea asezariia cestuia, trebui tinut cont clasa climatica pe care o are acesta, care este de tip SN, T.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Fara curent, autonomia acestei combine frigorifice ajunge la 18 h, ceea ce este destul de bine. Incastrarea de care dispune exemplul este de tip standard. Suprafata de care dispune acest model este din inox. Acest exemplar dispune de usi reversibile, acestea putandu-se muta. Congelatorul are un sistem de racire de tip No Frost, care va pastra alimentele cat mai proaspete. Eficienta energetica a acestuia este o alta caracteristica despre care trebuie spus ca este una destul de buna, fiind de tip A++.Zgomotul pe care il emite este de 39 dB, nefiind prea ridicat.

Combina frigorifica Liebherr Confort CNef 4015 are un volum net total de 358 l. Volum brut total este si el de 390 l. Astfel, se deduce faptul ca este un exemplar incapator unde sa puteti pastra cat mai multe alimente. Nelipsit din dotarea sa este si compartimentul cu fructe si legume. Acesta va va ajuta sa pastrati cat mai proaspete alimentele. Suportul pentru oua si tava pentru gheata sunt accesoriile de care dispune exemplarul.

Citeste si despre Samsung RH56J6917SL

Importanta este si capacitatea frigiderului care are un volum de 270 l. Rafturile sale sunt in numar de 5, fiind mai multe fata de alte modele. Dezghetarea frigiderului se produce automat, iar rafturile sunt realizate din sticla. Referitor la congelator trebuie spus ca are un volum net de 88 l si 3 compartimente. Tot automat se dezgheata si acesta si include o capacitate mare de inghet, respectiv de 11 kg/24 h.

Sistemul audio usa deschisa este important intrucat va va atentiona sa nu stati prea mult cu usa deshisa, astfel ca, functiile importante sunt si: iluminare interioara, functie super congelare, functie super racire. Fiecare contribuie la o utilizare mai usoara a aparatului electrocasnic.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, combina frigorifica Liebherr Confort CNef 4015 este un produs de calitate, care se potriveste de minune in orice bucatarie. Usor ridicat, pretul sau reflecta trasaturile pe care le are, acestea fiind unele care promit calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply