Liebherr Confort CTPsI 2921

Un frigider nu poatesa lipseasca din nicio locuinta. Tocmai de aceea, va ajutam sa alegeti un model de calitate, precum frigiderul cu doua usi Liebherr Confort CTPsI 2921.(vezi reducerile de AZI)

Liebherr Confort CTPsI 2921

Despre Liebherr Confort CTPsI 2921

Precizam faptul ca acest model este de culoare argintie, aceasta fiind o culoare destul de buna. Se va potrivi atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al igienei.

Liebherr Confort CTPsI 2921
Frigider cu doua usi Liebherr Confort CTPsl 2921, 272 l, Clasa A++, H 157 cm, Silver

Acest model din gama Liebherr Confort este dotat cu 2 usi reversibile. Astfel, veti putea alege partea in care le deschideti astfel sa fie mai comod pentru dumneavoastra. Volumul net pe care il include frigiderul este de 268 l. Despre acesta trebuie spus ca va va ajuta sa pastrati o cantitate de alimente potrivita cat pentru o familie medie.

Despre Liebherr Confort CTPsI 2921

Frigiderul cu doua usi Liebherr Confort CTPsI 2921 – trasaturile tehnice de care beneficiaza

Citeste si despre Heinner HMB-47NHA+

Acest model din gama Liebherr Confort este dotat cu 2 usi reversibile. Astfel, veti putea alege partea in care le deschideti astfel sa fie mai comod pentru dumneavoastra. Volumul net pe care il include frigiderul este de 268 l. Despre acesta trebuie spus ca va va ajuta sa pastrati o cantitate de alimente potrivita cat pentru o familie medie. Sistemul de racire pentru congelator este unul de tip No Frost. Acest lucru inseamna ca alimentele vor fi pastrate fara sa se depuna gheata pe ele. Este un sistem modern, care ofera multe avantaje.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Frigiderul cu doua usi Liebherr Confort CTPsI 2921 are un sistem de dezghetare automat. Acesta va va ajuta sa dezghetati frigiderul mai repede, fara eforturi. De asemenea, rafturile frigiderului acestuia sunt de 4, ceea ce inseamna ca este un model destul de organizat. Va puteti organiza alimentele astfel incat sa le puteti gasi mai redepe atunci cand aveti nevoie de acestea. De asemenea, si usa acestuia are tot 4 rafturi, unde sa puteti depozita alimentele.

Compartimentele speciale, precum cel pentru oua, dar si cel pentru fructe & legume sunt de mare importanta. Acestea sunt de folos intrucat au temperatura potrivita diferita de cea din restul interiorului frigiderului. Accesoriile pe care le prezinta sunt tava pentu gheata, dar si un suport util pentru oua. Nu trebuie uitat faptul ca rafturile din interior sunt din sticla.

Citeste si despre Daewoo FN-153 Alb

Cat despre tensiunea la alimentare, trebuie spus ca aceasta are o vloare de 220 V si 240 V. Mai mult, are un nivel de zgomot produs de 40 Db, nefiind prea zgomos. Clasa de eficienta energetica a acestuia este A++, astfel ca nu va consuma curentul electric, ceea ce reprezinta un avantaj. De asemenea, clasa climatica este SN-T. In plus, anual are un consum de energie de 201 kWh. Zilnic, acesta este de 0.549 kWh. Autonomia fara curent este si ea de 24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul cu doua usi Liebherr Confort CTPsI 2921 este un produs care prezinta calitati destul de bune. Acesta are un volum destul de potrivit, iar pretul este pe masura.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply