Liebherr Premium SBSes 7263

Alimentele sunt importante atat pentru cei care prefera sa serveasca mereu unele proaspete dar si pentru cei care opteaza pentru varianta conservarii lor sau utilizarii unora deja conservate.(Doar acum la reducere)

Liebherr Premium SBSes 7263

Despre Liebherr Premium SBSes 7263

Pentru ca sa nu fie probleme sunt prezente unele modele frigorifice precum Liebherr Premium SBSes 7263 iar asta cu siguranta va ofera posibilitatea de a pastra in siguranta cam tot ceea ce doriti.

Liebherr Premium SBSes 7263

Side by side Liebherr Premium SBSes 7263 formata din SKBes 4210+ SGNes 3011, Premium, Clasa A+/A++, 620 l, Congelator NoFrost, IceMaker, BioFresh 117 l, H 185.2 cm, Full Inox

Fiind un side by side automat este si un frigorific mai impunator dar in acelasi timp Liebherr Premium SBSes 7263 trebuie sa fie de foarte mare folos ceea ce se poate observa ca face cu mare success.

Despre Liebherr Premium SBSes 7263

Spatiu oricat

Citeste si despre Beko HS22453

Primul element vizibil la un model side by side sau care este analizat este cel al gabaritului si in mod automat al spatiului pentru depozitare pe care il poate oferii. In privinta modelului Liebherr Premium SBSes 7263 este vorba despre inaltimea de 185.2 cm, de adancimea de 63cm dar si de latimea de 121 cm. Cum de la partea de gabarit pleaca si partea de volum de alimente ce poate fi asezat exact unde doriti iar acest side by side nu detine nici mai mult nici mai putin decat 610l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Preferintele in materie de tipurile de alimente sunt cu siguranta diferite si veti avea pentru partea de congelator un volum net de 252l iar pentru partea de frigider volumul net este unul de 358l. Sunt multe alte elemente ce se pot zari la interiorul acestui model Liebherr Premium SBSes 7263 si pentru congelator vor fi un numar de 9 compartimente sau de capacitatea de congelare de 18kg in 24h.

Privitul interiorului frigiderului va poate oferii o imagine completa asupra a ceea ce poate fi utilizarea unuia dintre cele 6 rafturi din sticla foarte rezistenta, a compartimentelor pentru fructe si legume sau poate a unuia dintre rafturile de pe usa. Siguranta alimentelor este prioritara indiferent de ceea ce preferati sa mancati iar pentru asta Liebherr Premium SBSes 7263 aduce numeroase functii si tehnologii. Veti avea tehnologia BioFresh, SmartSteel, GlassLine, PowerCooling sau SuperFrost.

Citeste si despre Candy CFO 050

Pentru partea de tehnologii disponibile si posibile spre utilizare veti avea cea de super congelare sau super racire, functia de control al umiditatii, reglarea electronica a temperaturii dar si alarma care ne anunta ca a ramas usa deschisa. Daca aducem in prim plan partea de siguranta in utilizare a Liebherr Premium SBSes 7263 atunci protectia pentru copii sau modul de functionare de tip vacanta vor conta cel mai mult.

Optarea pentru un model premium poate fi usor problematica datorita pretului de achizitie dar si caracteristicile mentionate pot sa mai scada din ceea ce inseamna importanta pretului. Mai sunt de mentionat insa si partea de caracteristici privind consumul de resurse iar asta inseamna si pozitionarea acestui model in clasa de eficienta energetica A++. Un consum bun de energie impreuna cu o autonomie de pana la 24h fara curent vor face ca acest side by side sa fie prietenos si cu facturile voastre.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Este destul de greu sa alegeti un model potrivit datorita diversitatii insa posibilitatea de a vedea macar ceea ce inseamna alegerea unui astfel de model va poate ajuta sa intelegeti cam tot chiar si pretul ridicat de achizitie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply