Midea HC-515WEN

Aveti nevoie de un side by side pentru locuinta dumneavoastra? Va recomandam noi un produs de calitate, care are un interior incapator. Acesta este din gama Midea si are caracteristici demne de luat in considerare pentru ca dumenavoastra sa va bucurati de alimente cat mai proaspete tot timpul. Acesta este Side by Side Midea HC-515WEN.(oferta de AZI aici)

Midea HC-515WEN

Despre Midea HC-515WEN

In privinta culorii acestui exemplar, trebuie spus ca se remarca prin culoarea gri. Latimea pe care o are acest exemplar este de 71.3 cm. Adancimea sa este de 73.1 cm. In plus, mai prezinta si o inaltime de 180.8 cm, fiind un model destul de inalt. Despre greutatea pe care o are acesta trebuie specificat faptul ca este de 89 kg.

Midea HC-515WEN

Side by Side Midea HC-515WEN, 396l, Clasa A+, No frost, H 180cm, Inox

Modelul include 2 usi si este realizat din inox. Incastrarea este una standard si este echipat cu un sistem de racire modern, aceasta fiind No Frost, in cele doua compartimente: frigider si congelator.

Despre Midea HC-515WEN

Side by Side Midea HC-515WEN – un side by side cu multe avantaje

Citeste si despre Beko RDNE535K20ZX

Side by Side Midea HC-515WEN este eficient din punct de vedere al consumului de curent electric. Astfel, putem spune ca are un consum redus, avand in vedere faptul ca dispune de clasa de eficienta energetica A+. Este un model usor zgomotos, avand in vedere faptul ca produce un nivel de zgomot de 42 Db. De asemenea, volumul net total al acestuia este de 396 l, ceea ce inseamna ca este un model cu o marime destul de mare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Acest exemplar este avantajos avand in vedere faptul ca dispune si de iluminare cu LED, precum si functia de super racire, pe care o puteti activa atunci cand vreti sa raceasca mai repede si mai mult anumite alimente pe care le asezati in frigider.

Un compresor in acest caz este suficient pentru ca acest exemplar sa functioneze cum trebuie. In cazul acestui exemplar regasim un sistem de racire destul de bun, acesta fiind No Frost. Mai trebuie spus si faptul ca are un consum reduse de energie, acesta fiind de 0.947 kWh. Clasa climatica pe care o include acesta este de tipul N – ST – T, fiind una destul de buna. Agentul de racire din dotarea acestui side by side este R600a.

Citeste si despre Star-Light CFM-249AP

Volumul net al frigiderului din dotarea acestui side by side este de 294 l. Are 2 rafturi si se degheata automat. De asemenea, mai are si 6 rafturi pe usa, precum si un compartimente util pentru fructe si legume. Despre acesta trebuie spus ca este important pentru a pastra alimentele. Rafturile sunt produse din sticla.

Atunci cand va ganditi ca nu mai aveti sufiecient loc in congelator, acest model va ajuta din acest punct de vedere, capacitatea sa fiind mare, de 102 l. Cu 2 comprtimente si o capacitate de inghet de 10 kg, veti putea sta linistit pentru o perioada mai lunga de timp. Si acesta se dezgheata tot automat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Side by Side Midea HC-515WEN este un aparat electrocasnic care pastreaza alimentel cat mai bine pentru ca tu sa mananci sanatos. Pretul pe care il acesta este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply