Samsung CRB37J5800/EF

Pentru fiecare dintre noi ceea ce are de oferit un produs frigorific poate fi mai mult sau mai putin important. Exista si cazuri in care se cauta o anumita caracteristica sau o anumita functie insa trebuie ca si ansamblul caracteristicilor sa fie unul avantajos si asta pus in balanta cu pretul de achizitie iar un exemplu poate fi Samsung CRB37J5800/EF,(vezi disponibilitatea)

Samsung CRB37J5800/EF

Despre Samsung CRB37J5800/EF

Un produs frigorific precum este aceasta combina frigorifica Samsung CRB37J5800/EF poate fi cu siguranta ceea ce aveti nevoie si asta pentru ca este vorba despre un model de incredere si cu experienta in spate. Acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa fiti totusi atenti la ceea ce inseamna lista de caracteristici pe care le prezinta acest model.

Samsung CRB37J5800/EF

Combina frigorifica Samsung CRB37J5800/EF, 360 l, No Frost, H 201, Clasa A+

Putem sa vorbim despre ceea ce ofera Samsung CRB37J5800/EF in detrimnetul altor modele sau in detrimentul unor modele mai vechi insa putem sa vorbim si despre ceea ce aveti voi nevoie.

Despre Samsung CRB37J5800/EF

Samsung CRB37J5800/EF alaturi de voi

Citeste si despre Candy CCTOS 482

Un prim element care se poate observa in cazul acestui model Samsung CRB37J5800/EF este dozatorul de apa pe care il are si asta inseamna totusi faptul ca poate fi mai mult decat prietenos pe timpul verii sau cand ajungeti acasa dupa o zi de stat in caldura. Putem sa mai observam la exterior si alte elemente moderne si avantajoase iar afisajul LCD este poate cel care tradeaza cel mai mult faptul ca este o combina frigorifica moderna.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

De la afisajul LCD putem sa mergem la partea de control asupra conditiilor de pastrare pentru alimentele voastre si poate fi vorba si despre sistemul sau tehnologia de racire de tip No Frost. De aceasi tehnologie legam si faptul ca veti avea sisteme de dezghetare automate pentru ambele compartimente.

Putem trece la partea de elemente prezente si designul marcat de prezenta inoxului sau manerele incorporate insa pentru o imagine mai completa trebuie sa trecem la partea de pozitionare efectiva. Veti avea pentru asta nevoie de un spatiu de minim 201 cm in inaltime, de 67.5 cm in adancime iar pentru latime de o dimensiune de minim 59.5 cm.

Citeste si despre Sharp SJFP810VST

Pozitionarea este ca si functionarea una moderna si asta pentru ca sistemul de usi pe care le are acesta combina frigorifica este unul reversibil. Dupa deschiderea usilor ceea ce se poate observa este spatiul interior pe care il ofera si veti avea spre utilizare un volum de 360l net.

Utilizarea volumului insa tine si de faptul ca veti avea congelatorul de 98l sau de faptul ca pentru frigider veti avea un volum net de 262l. Separat cele doua compartimente inseamna prezenta pentru congelator a unei capacitati de congelare de pana la 12kg in 24h sau de cele 3 compartimente. Pentru frigider veti avea partea de 3 rafturi din sticla securizata sau poate unul dintre cele 5 rafturi de pe usa insa asta pe langa compartimentul pentru fructe si legume.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru multi conteaza si partea de consum de resurse iar asta inseamna poate autonomia de pana la 18h fara curent, poate o functie vacanta sau poate pozitionarea Samsung CRB37J5800/EF in clasa de eficienta energetica A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply