Samsung RB31FERNDSA

Imaginati-va o combina frigorifica de culoare argintie, cu dimensiuni bune de 59,5 cm x 66,8 cm x 185 cm, gata sa isi faca treaba, oferindu-va o multime de functii inteligente. Este posibil oare? Da, este si este vorba de modelul Samsung RB31FERNDSA, un produs inovatitv, cu o multime de atribute demne de luat in calcul.(oferta de AZI aici)

Samsung RB31FERNDSA

Despre Samsung RB31FERNDSA

Pentru a intelege, este timpul sa realizam, pe scurt, o prezentare a produsului. Dincolo de deisgnul elegant, combina Samsung ofera alte motive de a fi laudata de catre utilizatorii sai.

Samsung RB31FERNDSA

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Argintiu

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA include un congelator menit sa-si faca treaba bine. El se afla in partea de jos si putem spune ca a fost cat se poate de inteligent proiectat. Acesta determina si o utilizare buna a spatiului, astfel incat sa utilizatorul sa poate accesa usor continutul din interior. Mai precis, functiile sunt destul de flexibile, ceea ce ofera comoditate din plin.

Despre Samsung RB31FERNDSA

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA – o combina de la un producator de renume

Citeste si despre Indesit TIAA 12.1

Alimentele se pot organiza dupa bunul plac deoarece exista un raft cu glisare rapida si usoara. Deschiderea compartimentelor se realizeaza total, iar compresorul din dotarea acestui dispozitiv face ca alimentele sa fie bine racite, chiar daca usa combinei este tinuta deschisa mai mult timp.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Si stiti momentele acelea in care pentru a putea ajunge la borcanul cu dulceata sau cu pasta, situat undeva in zona din spate a frigiderului, trebuie sa parcugeti o adevarata cursa presarata cu obstacole? Gata cu aceasta bataie de cap. Nu trebuie sa va mai faceti griji ca ati putea sparge alimente. De acum va puteti bucura de raftul cu glisare care este bazat pe o serie de balamale care sa va confere libertate deplina.

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA inseamna economie de energie. Tocmai de aceea, ea face parte din binecunoscuta clasa A+. Iar acest lucru se intampla chiar daca dispozitivul modern include sistemul inovator NeoFrost. Sistemul NeoFrost este cel care regleaza nivelul de umiditate, astfel incat alimentele sa fie perfect pastrate, vreme mai indelungata. Asa ca puteti uita inca de pe acum de alimentele congelate si va puteti bucura de produse perfect racite si pastrate in conditii bune. Tot NeoFrost este responsabil de combaterea mirosurilor neplacute, acestea ajungand adesea sa se amestece foarte usor.

Citeste si despre Sharp SJFP810VST

Mergem mai departe si amintim si nivelul de zgomot destul de redus. Astfel, din punct de vedere al zgomotului, Samsung RB31FERNDSA nu reprezinta o bataie de cap pentru utilizatori. El vine cu 39 de db, ceea ce se dovedeste destul de convenabil chiar si pentru cei care au animale de companie.

Sistemul de dezghetare al congelatorului este automat, ceea ce reprezinta un mare plus pentru utilizatorii care nu vor sa depuna niciun efort. Insa, nu trebuie sa credeti ca acesta este cel mai singurul detaliu important privind congelatorul. Acestuia i se adauga si volumul net, mai generos decat in alte cazuri. Mai precis, este vorba de 98 L. Congelatorul are in dotare 3 compartimente si o capacitate buna de inghet de 12 kg/ 24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul combinei este unul bine stabilit, fiind in conformitate cu alte modele asemanatoare din punct de vedere al atributelor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply