Sharp SJFS810VBK

Rolul tehnologiei este acela de a face viata mai usoara prin diverse moduri dar in acelasi timp si pentru a oferii siguranta cand vine vorba despre aceasta.(Doar acum la reducere)

Sharp SJFS810VBK

Despre Sharp SJFS810VBK

In ceea ce priveste alegerea unui model Sharp SJFS810VBK veti putea sa va ajutati cu siguranta atat de un mod mai sigur de trai sau de asigurare a unui stil alimentar dar si de o prezenta activa a tehnologiei in viata voastra.

Sharp SJFS810VBK

Side by side Sharp SJFS810VBK, Ioni Plasmacluster, 600 l, Clasa A+, H 183 cm, Sticla Neagra

Un frigorific side by side Sharp SJFS810VBK este cu siguranta de cele mai multe ori ales pentru ceea ce inseamna cantitatea de alimente ce pot fi pastrate si care este cu siguranta una insemnata.

Despre Sharp SJFS810VBK

Prezenta tehnologiei

Citeste si despre Beko DDEN517MWD+

Daca pentru unele persoane nu conteaza decat sa obtina mai mult loc de pastrare a alimentelor pentru Sharp SJFS810VBK ceea ce conteaza este sa va ofere atat posibilitatea pastrarii unei cantitati inseminate de alimente dar si sa va ofere o siguranta. Partea de siguranta insa este data atat de ceea ce tine de utilizarea in siguranta cat si de ceea ce inseamna siguranta pentru alimentele voastre pe care le utilizati la gatit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Cum pentru cei mai multi dimensiunea este si prima caracteristica sesizata trebuie clarificata partea de instalare a acestui model Sharp SJFS810VBK. Veti avea nevoie ca locul in care sa fie asezat acest model side by side sa tina cont si de faptul ca masoara 892 mm in latime, 77.1 cm in adancime iar pentru inaltime veti avea 183 cm. Avand in vedere ca veti avea un gabarit mai impunator cu siguranta nu trebuie sa va inhaimati sa va grabiti sa transportati acest model de unul singur pentru ca are o greutate de 107 kg.

Caracteristicile si in cazul acestui model ca si in cazul altora se leaga intre ele si in ceea ce tine de gabarit si dimensiune vom avea legat volumul net pe care il detine si care este unul de 605l net. Veti putea sa treceti la utilizarea acestui volum prin intermediul celor doua compartimente iar congelatorul este unul cu un volum net de 211l insa si compartimentarea sa conteaza si veti avea dispunerea in partea de jos cu 6 compartimente.

Citeste si despre Beko HM130520

Pentru partea superioara a frigiderului ceea ce veti putea utiliza este unul dintre cele trei rafturi din frigider, unul dintre cele 8 suporturi de pe usa dar si compartimentele pentru fructe si legume dar mai ales volumul de 394l. Daca am vazut la interior partea de elemente componente ale Sharp SJFS810VBK mai avem de specificat si prezenta tehnologiei cu Ioni Plasmacluster.

Vizibil insa, si asta fara a fi nevoie de deschiderea celor 4 usi ale acestui model, este si ceea ce reprezinta partea de panou de control cu un display LCD ce permite un control exact asupra temperaturii dar si utilizarea unor functii speciale. Nici partea de zgomot sau de consum de energie electrica nu vor fi ceva de ignorant pentru acest model intrucat zgomotul este de maxim 37dB iar eficienta energetica specifica clasei A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Chiar daca o astfel de alegere poate fi o usoara provocare ea poate sa fie si una in care sa aduceti in slujba voastra un frigorific modern, eficient dar cu siguranta unul al carui tehnologie este de varf.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply