Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+

Va aflati in cautarea unui frigider bun? Atunci aveti nevoie de un model generos pentru alimentele intregii familii, adica un produs asa cum este Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+. Pe noi ne-a cucerit pur si simplu prin atributele sale eficiente si bune. (vezi disponibilitatea)

Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+

Despre Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+

Culoarea acestui model este special. De altfel, designul este intotdeauna un punct forte al modelelor side by side. Mai precis, in cazul acestuia, vorbim de un gri inox painted, ceea ce inseamna un model care arata foarte bine, avand caracteristici moderne si inovative.

Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+

Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+ , 516 l, Clasa A+, Full No Frost, Dozator de apa, Display, H 178.6 cm, Inox Painted

Dincolo de acest lucru, produsul nu doar ca isi face treaba bine, ci este si este si unul care vine cu multe rafturi versatile pentru tot felul de alimente. Cei de la Heinner dau dovada de generozitate.

Despre Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+

Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+ – genul de produs generos ca volum

Citeste si despre Arctic AD6310MT++

Daca exista un lucru care nu se poate reprosa unui model Side by Side, acela este volum. Pur si simplu acestea sunt cele mai generoase frigidere de pe piata, fiind urmate de combinele frigorifice, iar apoi de frigiderele normale cu doua si respectiv o singura usa. In ceea ce priveste modelul prezentat, vorbim de o capacitate generoasa de 516 L.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Ce inseamna acest lucru? Inseamna spatiu suficient pentru orice tip de alimente: pepene rosu, pepene galben, sticle cu de toate, fructe, legume, carne, mezeluri, branzeturi, dulciuri, mancare gatita… toate acestea isi gasesc loc in modelul de frigider side by side.

Din punct de vedere al consumului, nu are rost sa va amagiti. Un astfel de model consuma mai mult, din cauza dimensiunii sale mai mari. Mai precis, acesta se afla in clasa A+, ceea ce reprezinta un oarecare beneficiu pentru utilizatorul interesat de a economisi bani. Insa, exista modele de frigidere mai mici si chiar unele din categoria side by side care se pot lauda si cu clasa A++.

Citeste si despre Sharp SJXG690MBK

O dotare cu totul si cu totul speciala a frigiderelui Heinner HSBS-520NFXWD+, si o sa ne credeti pe cuvant atunci cand o sa vina vara, este dozatorul de apa. Acesta este capabils a mentina apa la temperatura optima, in frigider, fara a fi nevoie sa mai adaugati sticle peste sticle. Astfel, cand vi se face pofta de o bautura rece, doar mergeti la dozator si va bucurati de experienta.

Dincolo de asta, Heinner HSBS-520NFXWD+ vine si cu un display intuitiv care indica toate comenzile. Indiferent ca este vorba de o usa lasata deschisa, de temperatura sau de treapta de racire – toate aceste detalii se regasesc redate armonios pe displayul modelului Heinner.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si nu putem incheia aceasta recenzie fara a vorbi de sistemul de functionare. Desigur, acesta este de tipul Full No Frost si are rolul de a determina o circulatie complet omogena a aerului rece in interior. Dincolo de asta, lipsa umiditatii duce la alimente racite perfect, fara a fi nevoie ca ele sa inghete. Drept urmare, nu va fi necesara dezghetarea congelatorului, iar utilizatorul poate economisi timp. Pretul acestui model, fiind unul de tipul side by side este marisor. Desigur, daca il comparam cu altele, de acelasi fel, pretul este potrivit.

1 Comment
  1. Buna ziua,

    Imi puteti spune, va rog, daca pentru a deschide usile, e necesar un spatiu suplimentar stanga-dreapta frigiderului?
    Acestea pot fi deschise la 90 grade, daca frigiderul este flancat stanga-dreapta de corpuri de mobilier?

    Si daca nu, pentru a le deschide macar la 90grade, ce distanta minima trebuie lasata de o parte si de cealalalta a lui?

    Multumesc

Leave a reply