Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX

Whirlpool, fiind unul dintre cei mai mari producatori de alectrocasnice din lume, vin cu o oferta foarte variata in ceea ce priveste aparatele frigorifice. Unele sunt ieftine si decente, altele sunt premium si exista foarte multe modele intre aceste doua extreme. Whilpool Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX face parte din aceasta categorie intermediara. Este o combina cu marime decenta, nu foarte scumpa si care arata ceva mai bine decat unele obisnuite.(oferta de AZI aici)

Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX

Despre Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX

Bineinteles, primul lucru care iti sare in ochi este design-ul. In sine nu este unul foarte deosebit (vorbim despre o combina cu doua usi, fara manere si fara panou de control LCD), dar are macar culoarea inoxului, ceea ce tot o face sa iasa in evidenta.

Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX, 339 l, Clasa A++, H 188.5 cm, Inox

In rest, Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX este un model destul de normal, nefiind nici macar unul foarte inalt. Are 1.88 m si astfel poate sa fie folosit de oricine, spre deosebire de cele de 2 m +, care pun ceva probleme persoanelor mai mici de statura sau copiilor.

Despre Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX

Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX are o compartimentare buna si dimensiuni ok pentru o familie

Citeste si despre Sharp SJXP680GSL

Combina este una de 339 l, fiind chiar bine compartimentata. Asa cum spuneam si mai sus, este foarte buna pentru o familie de doua sau trei persoane. Daca vrei sa tii mancare pentru mai multi sau pentru perioade mari de timp, atunci poate ca ar trebui as te orientezi catre alt model, dar in rest, acest este unul ideal.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Partea de frigider are 228 de litri, trei rafturi din sticla si compartiment pentru leguma si fructe. De asemenea, gasi inca trei raftulete pe usa, cu suport pentru oua si stricle. Asadar, dispunerea e clasa, simpla si usor de folosit. Este clar ca partea aceasta este si destul de incapatoare, pentru oricine nu tine mancare pentru cateva saptamani in frigider.

Daca tot vrei sa faci asta, Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX vine si cu un congelator decent, de 111 l. Si acesta este impartit in trei zone (are doua rafturi), fiecare dintre ele fiind protejata de o usa din plastic, pentru a nu lasa mirosurile sa circule chiar libere prin congelator.

Citeste si despre AEG SKB58211AF

Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX are un sistem de dezghetare automat pentru frigider, dar pentru congelator acesta este manual. NU va fi o mare problema, intrucat lucrurile se vor desfasura in continuare destul de usor. Si fiind un model mai ieftin, acest lucru este unul mai simplu de acceptat.

Clasa energetica este si ea una buna, aproape cea mai buna. A++ iti garanteaza un consum redus de energie, iar acest lucru nu poate sa vina decat ca un bonus pe langa pretul mai scazut de achizitie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX este o combina care merita sa fie cumparata, mai ales de cei care nu au un buget imens si care isi doresc un aparat mai simplu, dar totusi foarte bun. Bineinteles, ar trebui sa conteze si ca arata mai bine decat multe altele, desi nu vine cu niste caracteristici deosebite nici aici. Dar raportul dintre pret si calitate este excelent si asta ar trebui sa conteze cel mai mult.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply