Whirlpool WTNF 91I X

“Combinele frigorifice sunt scumpe” – spune o conceptie destul de gresita despre acestea. De ce este gresita? Pentru ca desi solicita un buget mai mare din partea cumparatorului, la inceput, aceste combine sunt destul de eficiente atunci cand vine vorba de racirea alimentelor, fara a le raci. Iar asta se intampla indiferent daca este vorba de fructe, legume, carne sau lactate. Iar in categoria combinelor cu adevarat eficiente, pe care trebuie neapoarat sa le luati in considerare daca va doriti un produs bun, intra Whirlpool WTNF 91I X, un model care atrage toate privirile, in special datorita sistemului sau de tipul No Frost. (vezi disponibilitatea)

Whirlpool WTNF 91I X

Despre Whirlpool WTNF 91I X

Referitor la aspect, culoarea este aceeasi care se intalneste aproape in mai toate cazurile modelelor din gama Whirlpool si anume, alb. Inaltimea este potrivita, fiind de 201 cm. Poate parea mult, insa, combine sunt mai mari din punct de vedere al dimensiunilor si volumului decat frigiderele obisnuite.

Whirlpool WTNF 91I X

Combina frigorifica Whirlpool WTNF 91I X, 368 l, NoFrost, Clasa A+, H 201 cm, Inox

Si daca tot am vorbit despre volum, trebuie sa precizam ca in cazul acestui model de combina el este de 368 de L. Din acest aspect intelegem ca atunci cand vine vorba de combina, aceasta da dovada de spatiu si atunci cand vine vorba de frigider, dar si de congelator.

Despre Whirlpool WTNF 91I X

Combina frigorifica Whirlpool WTNF 91I X – sa facem cunostinta cu dotarile pe care le aduce

Citeste si despre Daewoo FN-153

Aceasta combina este de tipul Total No Frost. Astfel, in cazul sau nu se va vorbi niciodata despre alimente congelate sau de gheata in frigider sau congelator. De mentionat este faptul ca sistemul No Frost exista atat in congelator, cat si in frigider.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Iar in cazul in care aveti nevoie de ceva din frigider, acest lucru nu va influenta sub nicio forma negativ congelatorul. Cu alte cuvinte, curentii de aer nu ajung la alimentele depozitate in congelate.

Fast Cooling este un alt atribut interesant al acestui produs. Acesta determina o racire foarte rapida a alimentelor, o dotare deosebit de importanta mai ales vara cand temperaturile sunt ridicate. Astfel, daca vreti sa va bucurati de limonada sau de suc de fructe rece, nu este nevoie sa adaugati gheata, ci trebuie sa activati doar functia Fast Cooling. Si aceasta isi face treaba. Simplu, rapid si, desigur, cat se poate de eficient.

Citeste si despre Sharp SJXG690MBK

Atentie insa! Exista si atributul Fast Freezing, insa aceasta activeaza functia de inghetare. Temperatura poate fi setata cu 10 grade mai mica, astfel incat aliemele sa fie bine conservate, vreme mai indelungata. Printre acestea exista si Activ O, un compartiment special in care frigiderul controleaza perfect temperatura, astfel incat alimente precum carnea sau unele lactate sa se bucure de spatiul prielnic de depozitare.

Space management reprezinta un mare atu pentru produs. Practic, utilizatorul se poate juca dupa bunul plac cu spatiul pe care il are la dispozitie. El poate muta sertarele si le poate organiza dupa inaltimea alimentelor, preferinte si dotari. Este perfect ca Whirlpool WTNF 91I X alege sa nu constranga utilizatorul. Dimpotriva, aceasta ii ofera libertate deplina.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si stiti care este vestea cea mai buna? Vestea este ca Whirlpool WTNF 91I X vine cu un pret pe care il putem numi decent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply