Zanussi ZFC41400WA

Poate nu v-ati gandit, insa, o lada frigorifica poate avea destul de multe avantaje, intrucat este cea care poate detine un volum destul de mare de depozitare, astfel incat sa incapa o cantitate cat mai mare. Aceasta se doveste a fi utila oricand aveti nevoie de o congelare rapida a alimentelor, un astfel de exemplu fiind chiar pe timpul verii. In acest sens, va facem o sugestie, un model incapator, fiind vorba despre lada frigorifica Zanussi ZFC41400WA.(Doar acum la reducere)

Zanussi ZFC41400WA

Despre Zanussi ZFC41400WA

Acest model are dimensiuni ceva mai mari, intrucat dispune de un volum destul de mare. Mai precis, latimea acestuia este de 133.6 cm. De asemenea, inaltimea sa este si ea de 86.8 cm. De precizat este si faptul ca are o adancime de 66.8 cm, aceasta fiind destul de buna. Nu trebuie uitat de greutatea sa, aceasta fiind de 56 Kg.

Zanussi ZFC41400WA

Lada frigorifica Zanussi ZFC41400WA, 400 l, Clasa A+, Alb

De asemenea, trebuie spus ca lada frigorifica Zanussi ZFC41400WA deschide destul de usor, intrucat detine o supapa speciala. Pentru a putea fi instalat oriunde aveti nevoie, acesta detine un paravan anti-condensare. Este usor de deschis, avand un unghi de deschidere de 45 pana la 85 de grade.

Despre Zanussi ZFC41400WA

Lada frigorifica Zanussi ZFC41400WA – caracteristici importante din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Hotpoint ENTM18210VW

Aceasta lada frigorifica din gama Zanussi are un panou de comanda mecanic. Privitor la capacitatea de inghet a acestui model trebuie spus ca este de 19 kg, aceasta fiind una destul de mare, spre deosebire de cea a altor modele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Mai mult, lada frigorifica Zanussi ZFC41400WA are un volum mare de depozitare a alimentelor, acesta fiind de 400 l. Ca urmare, putem spune ca este un model cu un interior spatios, astfel incat sa puteti aseza o cantitate mare de alimente pentru a fi pastrate cat mai mult timp.

Atunci cand veti ramane fara curent electric, acesta va avea o autonomie de 31 h, aceasta fiind destul de mare. Mentionam ca are si un cablu cu o lungime de 1.6 m. Avand un nivel de zgomot emis de 45 Db, este necesar de spus ca acesta va trebui sa fie asezat intr-un loc ceva mai indepartat de cel in care va petreceti mai mult timp.

Citeste si despre Samsung RS7778FHCSR

Lada frigorifica Zanussi ZFC41400WA are o tensiune la alimentare de 230 V si 240 V. Clasa climatica incare se incadreaza aceasta lada frigorifica este SN-N-ST-T, despre care trebuie spus ca este una destul de buna, fiind potrivite si temperaturi mai ridicate pentru a fi depozitata.

Un element important de precizat despre aceasta lada frigorifica este acela ca dispune de iluminare interioara. Acesta este un mare avantaj intrucat veti oberva mai bine alimentele. Cu toate acestea, este necesar de precizat si faptul ca acest exemplar se incadreaza in clasa de eficienta energetic A+, aceasta fiind cea care va reduce consumul energetic destul de mult. Astfel, consumul anual de energie al acestui model este de 323 kWh.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, lada frigorifica Zanussi ZFC41400WA este un dispozitiv bun de racire a alimentelor, avand un volum generos. Acesta se potriveste pentru familiile numeroase, care au nevoie de alimente racite intr-un timp mai scurt. De asemenea, pretul sau este unul pe masura dotarilor de care beneficiaza.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply