Arctic AD6310++

Chiar daca unele dintre frigiderele celor de la Arctic sunt mai mari, de cele mai mult ori acestea continua sa fie foarte ieftine. In aceste conditii, ne este greu sa putem discuta despre un nivel de calitate premium, dar cu siguranta foarte multi romani nici macar nu cauta asa ceva. Arctic AD6310++ (vezi AICI pretul de azi) este un astfel de model, cu un volum mai mare si cu alte cateva caracteristici in plus.

Arctic AD6310++ vedere deschis

Despre Arctic AD6310++

Nu e nici pe departe unul care te va lasa masca prin design si dotari si, de aceea, continua sa aiba un pret de achizitie mic. Asa ca, inainte de a cumpara si a te plange, e bine sa fii atent si la ce cumperi.

Arctic AD6310++
Frigider cu doua usi Arctic AD6310++, 306 l, Clasa A++, H 175.4, Alb

Dupa parerea mea, frigiderele de la Arctic sunt cel mai bine adaptate nevoilor romanilor. Bineinteles, nu toata lumea e de acord si e normal sa fie asa. In aceste conditii, Arctic AD6310++ ramane insa un produs mai mult decat decent si acest lucru se vede inca de la materialele din care e construit.

 

Arctic AD6310++ inchis

Arctic AD6310++, modelul unde volumul compenseaza pentru design

Ok, poate ca el nu arata intr-un mod foarte diferit. Pana la urma, e un frigider alb, de marime medie (adica are o inaltime de 175 cm si nu e nici cel mai ingust frigider cu putinta), cu doua usi si fara manere. Cu alte cuvinte, e foarte simplu, iar culoarea alba nu aduce nici ea nimic special.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Dar, pe langa asta, constructia e una chiar solida, de calitate. Materialele sunt bune si fiecare parte pare rezistenta. Usile sunt reversibile, deci poti monta frigiderul cam oriunde iti doresti.

Cat despre volum, acesta trece usor de 300 l, mai exact avand 306. Nu este un colos, dar este cu cateva zeci de litri mai mare decat alte modele tot de la acest brand. In plus, Arctic AD6310++ mai vine si cu un congelator ceva mai mare, care iti ofera posibilitatea de  a pastra mai multe alimente pe timp indelungat.

Totusi, frigiderul ramane principala atractie, daca se poate spune asa. Acesta are un volum de 237 de litri si este compartimentat intr-un mod destul de clasic pentru marimea sa. Are patru rafturi din sticla, completate de compartimentul pentru legume si fructe.

Apoi, are si cateva alte rafturi pe usa, din care se remarca cel pentru oua. Congelatorul conteaza pentru restul de 69 l, fiind si el impartit in doua compartimente. Nu este extrem de mare, nici pe departe precum cel al unei combine, dar, in comparatie cu modelele de 20 sau 40 l, diferenta este una care se simte usor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

O clasa energetica mai buna

Cum volumul frigiderului a crescut un pic, era de asteptat sa creasca si factura. Insa Arctic AD6310++ compenseaza acest lucru prin incadrarea intr-o clasa energetica superioara. Trecerea la A++ nu este una complet spectaculoasa, dar consumul este mai redus din acest motiv, ceea ce reprezinta totusi o veste buna. Asadar, frigiderul ajunge sa consuma doar 208 KW anual (numar aproximativ, bineinteles), adica foarte putin, mai ales in raport cu volumul sau mai mare.

In rest, dotarile acestui model nu sunt deloc unele spectaculoase. In cele din urma, Arctic AD6310++ ramane un frigider destul de simplu, doar ca este mai mare si consuma mai putin. Frigiderul are un sistem de dezghetare automat, dar pentru congelator tot va trebui sa intervii manual. Timerul e clasic, mecanic, iar iluminarea interioara e una obisnuita. Dar aceste lucruri nu pot fi folosite impotriva modelului, prin simplul fapt ca este unul ieftin. Este adevarat ca pretul lui creste un pic fata de cel al altor modele Arctic, dar si volumul o face odata cu pretul, deci este absolut normal sa platesti un pic mai mult pentru el.

Concluzii

Arctic AD6310++ este un frigider foarte bun pentru toti cei care cauta un model ieftin, dar incapator. Se potriveste si intr-o locuinta ceva mai populata, fiind indicat mai ales celor care nu tin extrem de multe alimente in congelator. Refrigeratorul are un volum peste medie, chiar mai mare decat ceea ce poti intalni si la unele combine frigorifice.

Principalul punct de atractie ar trebui sa fie insa clasa energetica. Frigiderul este un consumator mai mult decat rezonabil, iar acest lucru trebuie sa fie luat in calcul de catre toti cei care nu isi doresc sa cheltuie foarte mult cu el. Asadar, acesta merita cumparat, cel putin atat timp cat ai de la el asteptarile corecte si nu crezi ca iti vei cumpara un aparat premium cu o investitie minima.

Save

Save

Save

Save

8 Total Score
Arctic AD6310++, un frigider mai mare, dar in continuare cu un pret foarte bun

Arctic AD6310++ - frigider cu doua usi care nu te va dezamagi, iar pretul este un atu mai ales pentru cei cu buget limitat.

PROS
  • Raport calitate pret foarte bun
  • Volum mai mare si pentru refrigerator si pentru congelator
  • Consum redus de energie
CONS
  • E un model ieftin si se cunoaste in designul sau
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply