Arctic AK60360+

In acest moment toata lumea cunoaste brandul Arctic, acesta fiind firma autohtona vedeta atunci cand vine vorba despre electrocasnice. Si toata lumea stie ca produsele lor, desi nu chiar spectaculoase, sunt foarte corecte si au poate cel mai bun raport calitate pret pe care il putem intalni pe piata. Asadar, daca vrei o combina noua, aici ai putea sa cauti intai. Arctic AK60360+ este un model cu pret foarte decent, destul de mare si potrivit chiar pentru o familie ceva mai numeroasa. (oferta de AZI aici)

Arctic AK60360+

Despre Arctic AK60360+

In primul rand, trebuie sa notam ca aparatul este unul mare. Are un pic peste 2 m, situandu-se la limita de sus atunci cand vine vorba despre inaltimea unei combine. Nu ocupa foarte mult spatiu, dar nici nu se poate spune ca este genul de model pe care il cumperi pentru o bucatarie mica.

Arctic AK60360+

Combina frigorifica Arctic AK60360+, 334 l, Clasa A+, H 201, Alb

De asemenea, tot la capitolul vizual putem trece culoarea alba, obisnuita, dar in concordanta cu pretul. Arctic AK60360+ nu este una dintre combinele mai speciale ale producatorului, dar pana la urma, nici nu era atat de mare nevoie de asa ceva. Daca vrei un model decent, acesta isi face treaba si asta e tot ce conteaza.

Despre Arctic AK60360+

Arctic AK60360+ are un volum de 334 l, pentru intreaga familie

Citeste si despre Hotpoint ENXTMH 19212 F

Asa cum spuneam si mai sus, Arctic AK60360+ este o combina inalta, deci era normal sa fie si una cu un volum ceva mare. Chiar si asa, nu este un aparat imens, dar propune destul de mult spatiu pentru o familie de trei sau patru persoane.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Asadar, frigiderul are o capacitate de 244 l, fiind chiar mare daca luam in calcul volumul total. Compartimentarea este insa cea la care te poti astepta in mod normal, cu trei rafturi din sticla, compartiment pentru legume si fructe si cinci raftulete pe usa. De asemenea, trebuie notat faptul ca Arctic incept sa scoata din ce in ce mai multe aparate cu rafturi din sticla, in locul celor cu rafturi din sarma, ceea ce ofera mai multa eleganta.

Congelatorul, de 90 de litri, este unul ceva mai micut, ceea ce ne spune ca modeul nu este facut pentru a pastra alimente pentru un timp foarte indelungat. Totusi, acesta are tot trei compartimente, iar puterea de congelare de 5 kg pe zi e decenta, desi nu spectaculoasa.

Citeste si despre Liebherr Confort CTP2921

Arctic AK60360+ este o combina decenta si cand vine vorba despre dotari, in sensul ca are ceea ce ii trebuie, dar nimic mai mult. Asadar, frigiderul beneficiaza de un sistem de dezghetare automat, in timp ce pentru congelator trebuie sa intervii manual. Totusi, e ok si nu necesita mult efort.

Asa cum se intampla la cele mai multe modele Arctic, clasa energetica este A+, decenta, dar nu speciala. Combina nu consuma prea mult insa si este o achizitie foarte buna si din acest punct de vedere.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Arctic AK60360+ este o combina buna, in rand cu mai toate cele de la producatorul romanesc. Vine cu un volum destul de mare, are toate dotarile de baza si ofera garantia calitatii, toate acestea la un pret foarte accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply