Arctic AK60400NF-RO+

Numeroase locuinte sau numeroase persoane pun accent pe partea de aspect la fel de mult ca si pe partea de utilitate sau eficienta iar pentru a face fata unor astfel de tendinte si electrocasnicele pot fi in aceasi gama. Un bun exemplu pentru ceea ce inseamna aducerea in locuinta voastra a unui electrocasnic potrivit este Arctic AK60400NF-RO+.(vezi oferta de AZI)

Arctic AK60400NF-RO+

Despre Arctic AK60400NF-RO+

Arctic AK60400NF-RO+ este o combina frigorifica ce are rolul principal de a asigura pentru alimentele si mancarea voastra conditii sigure de pastrare. Pe langa asta trebuie apreciat si aspectul privind prezenta unor motive de design care o fac sa fie potrivita pentru anumite bucatarii.

Arctic AK60400NF-RO+

Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+, No Frost, 356 l, H 201, Clasa A+, Alb

Designul sau poate fi la fel de important precum utilizarea sau functionarea dar motivele decorative traditionale ii ofera o tenta si un aer aparte si special iar acesta sa va regasi si in jurul sau.

Despre Arctic AK60400NF-RO+

Surpriza Arctic AK60400NF-RO+

Citeste si despre Indesit XI8 T2Y S B

Chiar daca unii s-ar putea sa se lase convinsi de ceea ce ofera din punct de vedere vizual acest model Arctic AK60400NF-RO+ beneficiile pe care le vor primi vor fi mai multe. Putem sa incepem aceasta lista cu partea de asigurare a conditiilor ideale pentru pastrare iar ca si element decisiv in aceasta directie avem partea de tehnologie No Frost cu care este echipata combina.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

De la prezenta acestei tehnologii pleaca si alte elemente precum ar fi de exemplu partea de consum de energie ce atinge un nivel mediu anual de 351 kWh si care pozitioneaza combina frigorifica in clasa de eficienta energetica A+. Pozitionarea trebuie analizata insa si prin prisma a ceea ce inseamna volumul net total de 356l dar si autonomia de pana la 20h fara curent.

Cu siguranta consumul este o caracteristica importanta dar cum am atins si partea de volum trebuie sa vedem si cum veti putea utiliza cel mai bine frigiderul sau congelatorul pe care Arctic AK60400NF-RO+ le ofera. Pentru congelator volumul net oferit este unul de 99l iar utilizarea sa tine de cele 3 compartimente cu care este prevazut dar si de sistemul automat de dezghetare pentru partea de intretinere.

Citeste si despre Star-Light CDD-240AP

In ceea ce priveste utilizarea frigiderului si a volumul sau net de 257l ceea ce putem folosi este unul dintre cele 4 rafturi din sticla si care pot fi asezate functie de nevoi. Suplimentar aveti si cele 4 rafturi de pe usa, compartimentul pentru fructe si legume, suportul pentru sticle si la fel ca si in cazul congelatorului sistemul de dezghetare automata.

Avand in vedere ca am precizat faptul ca este un model Full No Frost mai putem sau mai trebuie sa mentionam si tehnologia Air Flow Dual Tech ce joaca un rol la fel de important pentru a stabili conditiile ideale de pastrare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Fiind vorba despre o combina frigorifica si locul de care va ave anevoie pentru pozitionare poate fi putin mai mare decat in cazul altor frigorifice. Dimensiunea pe care Arctic AK60400NF-RO+ o are si care va dicteaza si spatiul necesar pentru instalare este de 201 cm in inaltime, 65 cm pentru adancime si de 59.5 cm pentru latime iar deschiderea usilor este spre dreapta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply