Beko BCNA306E3S

Tehnologia este prezenta in viata fiecaruia dintre noi sub diverse forme si poate fi important pentru anumite persoane ca aceasta sa fie de ultima ora in partea de electronice insa pentru foarte multi mai mult se pune accent pe partea de electrocansice cum putem vedea si modele precum Beko BCNA306E3S.(cea mai buna oferta AICI)

Beko BCNA306E3S

Despre Beko BCNA306E3S

Frigorificele sunt cu siguranta importante pentru foarte multi si poate fi categoria cea mai importanta dintre toate electrocasnicele iar asta indiferent ce doriti sa mancati sau preferati sa mancati insa din categoria celor moderne Beko BCNA306E3S poate face parte foarte usor.

Beko BCNA306E3S

Combina frigorifica incorporabila Beko BCNA306E3S, 284 l, NoFrost, Clasa A++, H 193 cm

Nu este importanta doar prezenta unui frigorific ci si modul in care sunt stabilite conditiile de pastrare insa in toate directiile acest model poate sa raspunda foarte bine.

Despre Beko BCNA306E3S

In plus de la Beko BCNA306E3S

Citeste si despre Hotpoint ENTYH 19261 FW

Utilizarea electrocasnicelor poate fi pusa pe primul loc insa la fel de important poate fi si aspectul pe care il are bucataria unde gatiti si asta pentru a va simti in largul vostru si pentru a considerea timpul din bucatarie unul relaxant. In privinta modului in care Beko BCNA306E3S poate sa faca aceste lucruri pentru voi tine de partea de a fi o combina frigorifica incorporabila.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Acest lucru va permite sa aveti mobilierul pe care il doriti insa nu trebuie pusa in umbra partea de functionare si de utilizare efectiva. Pentru pozitionare trebuie sa mai avem insa in vedere un mic aspect si asta prin dimensiunea pe care acest model o are masurand 193.5 cm in inaltime, 54.5 cm in adancime si 54 cm in latime insa mai vine si avantajul ca usile sa fie unele reversibile.

Toate aceste elemente sunt importante iar de la partea de dimensiune vom avea si spatiul interior pentru partea de stocare a alimentelor si veti avea un volum net de 215l pentru frigider si unul de 69l pentru congelator. In interiorul frigiderului vom mai avea elemente precum 4 rafturi din sticla securizata, 4 rafturi pe usa dar si un compartiment pentru fructe si legume.

Citeste si despre Arctic AK54240+

In partea de congelator a Beko BCNA306E3S veti putea sa utilizati unul dintre cele 3 compartimente , o capacitate de congelare de 3.5kg in 24h dar si un sistem de dezghetare automata cum de altfel este si in cazul frigiderului. Categorisirea de a fi un model de combina frigorifica moderna inseamna si partea de tehnologie Neo Frost cu care este prevazuta combina.

O astfel de tehnologie inseamna si setarea unor conditii speciale pentru alimentele voastre iar modul prin care puteti face asta tine si de display-ul de tip touchscreen. Mai sunt functii care sa va ajute in ceea ce inseamna o functionare moderna si eficienta iar pentru asta puteti sa multumiti unora precum congelarea rapida, active fresh blue light, racire rapida sau functia de avertizare acusitica pentru cand usa ramane deschisa prea mult timp.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O combina frigorifica incapatoare precum Beko BCNA306E3S este importanta si daca nu va afecta foarte mult factura la energia electrica. Pentru asta avem un nivel de consum specific clasei A++ si asta si datorita unei autonomii de pana la 13h dar si unei tehnologii precum Compresor ProSmart Inverter.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply