Beko DBK 386 WDR+

Combinele frigorifice sunt disponibile intr-o varietate foarte mare de modele, cu diferite functii si caracteristici care pot sa-ti influenteze luarea unei decizii legate de achizitionarea unui astfel de aparat. Un model ca aceasta combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ (vezi pretul la oferta) este un exemplu bun de produs excelent pe care poti sa-l cumperi la un pret foarte mic.

Beko DBK 386 WDR+

Despre Beko DBK 386 WDR+

Aceasta combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ are un volum net total de 325 de litri, 235 de litri apartinand de frigider si 90 de litri de congelator. Volumul brut total pe care il are aparatul este de 350 de litri.

Beko DBK 386 WDR+
Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, 325 l, Clasa A+, H 201 cm, Dispenser apa, Alb

Afisajul sau este de tip LCD si, pentru ca are un consum mic de energie, de numai 281 KWh pe an, produsul a fost inclus in clasa de eficienta energetica A+. In plus, modelul are si un dispenser pentru apa, o caracteristica ce ii ofera un aspect si o functionalitate aparte.

Beko DBK 386 WDR+ inchis

Frigider si congelator

Partea de frigider a acestui aparat dispune de patru rafturi facute din sticla, un compartiment pentru legume si fructe, dar si de sapte suporturi pentru usa. Sistemul de dezghetare folosit pentru acesta este automat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Congelatorul, in schimb, are un sistem de dezghetare manual. Acesta are trei compartimente si o capacitate de congelare destul de mare, de cinci kilograme in 24 de ore.

Ca design, modelul de combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ se remarca prin faptul ca are culoarea alba si dispune de iluminare interioara si termostat reglabil.

Deschiderea standard a usilor se face pe partea dreapta, dar, daca acest lucru nu iti convine, spatial vorbind, poti sa le schimbi sensul, pentru a le face sa se deschida pe partea stanga, usile fiind reversibile. Manerul usilor este vertical.

Active Fresh Blue Light e o functie speciala care are rolul de a pastra efectul de fotosinteza cu ajutorul unei lumini albastre, aceasta fiind activa mereu in interiorul aparatului. In acest mod, durata de conservare pentru fructe si legume va creste cu pana la 30 de procente, comparativ cu rezultatele obtinute pentru un compartiment tipic.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Dispozitivul are dimensiuni de 201 x 59.5 x 60 de centimetri (I x L x A). Acesta are un singur compresor. Sistemul de racire de care dispune este static. Autonomia aparatului este de 18 ore, cu alte cuvinte poate sa pastreze alimentele la o temperatura buna aproape o zi, fara sa fie bagat in priza.

Nivelul de zgomot produs de combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ este de 42 de decibeli. Ca accesorii, vei primi un suport pentru oua si un suport pentru sticle.

Concluzii

Pentru ca are un pret atat de mic si functii atat de atractive, nu e deloc surprinzator ca multi oameni aleg sa isi cumpere aceasta combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ pentru locuinta lor, fiind un aparat cu adevarat avantajos, din toate punctele de vedere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply