Beko GN163022S

Pentru o bucatarie cu adevarat speciala, ai nevoie de produse pe masura, iar un frigider de tip side by side este ideal in acest sens, dupa cum arata si acest side by side Beko GN163022S, care iti pune la dispozitie tot ceea ce ai putea sa-ti doresti de la un astfel de produs frigorific, ba chiar si mai mult, totul la un pret surprinzator de mic, pentru calitatea oferita.(vezi disponibilitatea)

Beko GN163022S

Despre Beko GN163022S

Acest side by side Beko GN163022S dispune de sistemul de racire No Frost, foarte profesional, atat in partea de frigider, cat si in partea de congelator.

Beko GN163022S

Side by side Beko GN163022S, 558 l, Clasa A+, H 182, NeoFrost, Silver

Acest sistem de racire este foarte atractiv, prin faptul ca nu mai lasa sa se formeze gheata, datorita curentilor de aer, ceea ce se scuteste de efortul de a mai face dezghetarea aparatului la cateva luni.

Despre Beko GN163022S

Ce trebuie sa stii despre aparat

Citeste si despre Star-Light FTTM-98APP

Modelul de side by side Beko GN163022S are un volum net total superior, de 558 litri si unul brut total de 640 de litri, ceea ce incadreaza dispozitivul in categoria de aparate frigorifice XXL. Frigiderul dispune de cel mai mare volum, de 368 de litri, dar si frigiderul are foarte mult spatiu, pentru ca volumul sau total este de 190 de litri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Dispozitivul are un consum de 462 de kWn pe an. Aceasta cifra ar putea sa para mare, insa, luand in calcul dimensiunile aparatului si alti factori, acest consum este redus, incadrand dispozitivul in clasa de eficienta energetica A+. Aceasta clasa de eficienta este cu 24 de procente mai buna decat clasa A, daca ar fi sa comparam doua produse similare.

Acest side by side Beko GN163022S e compus dintr-un frigider si un congelator. Frigiderul are cinci rafturi din sticla, precum si patru suporturi pe usa si un compartiment de fructe si legume. Sistemul de dezghetare pentru frigider este automat. Congelatorul are cinci compartimente si o capacitate foarte mare de congelare, de 13 kilograme in 24 de ore.

Citeste si despre Daewoo FN-15A

Modelul are culoarea argintie si e facut in stil standard. Manerul este vertical si iluminarea interioara e asigurata de cea de tip LED. Dispozitivul are si sistem antibacterian. Alte puncte importante la acest aparat sunt sistemul de racire NeoFrost, sistemul de control electronic si Active Dual Cooling System. Modelul iti pune la dispozitie doua accesorii: o tava pentru gheata si un suport pentru oua.

Dimensiunile totale pe care le are aceasta side by side Beko GN163022S sunt de 182 x 91 x 72 de centimetri (I x L x A). Modelul are un singur compresor si face parte din clasele climatice SN si T. Autonomia de care dispune este destul de scurta, fiind de numai noua ore. Produsul nu este zgomot, atingand doar pragul de zgomot de 43 de decibeli.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acest side by side are foarte multe avantaje, dupa cum se poate oberva, de la un volum foarte mare, pana la functii foarte moderne, de aceea, orice gospodarie contemporana va fi norocoasa sa dispuna de un astfel de aparat, ca acest side by side Beko GN163022S, in bucatarie, de acum inainte.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply