Beko RDSA290M20X

Exista o multime de modele de frigidere pe piata, un lucru care poate fi privit deopotriva ca un avantaj, dar si ca un dezavantaj pentru viitorii cumparatori. Marele avantaj este faptul ca acestia au o oferta destul de diversificata din care pot alege, in timp ce dezavantajul este ca, de multe ori, prea multe tipuri de frigidere pot induce cumparatorii in eroare, facand decizia pe care trebuie sa o ia dificila si obositoare. Insa, pentru cei care isi doresc ceva care sa indeplineasca concomitent doua atribute importante, simplitate si eficienta, modelul de frigider cu 2 usi Beko RDSA290M20X (vezi pretul la reducere) este de departe o solutie buna. Dar haideti sa vedem de ce.

Beko RDSA290M20X

Despre Beko RDSA290M20X

Una dintre principalele caracteristici care trebuie neaparat mentionate in cazul modelului cu doua usi Beko RDSA290M20X este faptul ca el ajuta utilizatorul sa faca economii. Cum este acest lucru posibil? Foarte simplu! El face parte din clasa de eficienta energetica A+, iar acest lucru inseamna ca ajunge sa consume cu pana la 24% mai putina energie decat alte dispozitive din clasa A. Mai precis, consumul energetic este de 255 KWh/an.

Beko RDSA290M20X
Frigider cu 2 usi Beko RDSA290M20X, 278 l, Clasa A+, H 162 cm, Inox

Dincolo de clasa de eficienta energetica, acest model are si protectie anti-bacteriana situata pe garnitura usii. De fapt, aceasta garnitura a fost inzestrata cu proprietatea de a preveni aparitia bacteriilor si a micro-organismelor care, de multe ori, afecteaza sistemul imunitar al consumatorilor de alimente depozitate in frigider.

Frigiderul cu 2 usi Beko RDSA290M20X – caracteristici si detalii tehnice demne de mentionat

Totodata, aceste bacterii transforma frigiderul intr-unul dintre cele mai murdare dispozitive dintr-o locuinta. Insa nu este si cazul modelului cu 2 usi Beko RDSA290M20X. Pe de alta parte, expertii spun ca nu ar fi fost rau ca acest frigider sa fie dotat si cu functie anti-mirosuri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

De foarte multe ori, alimentele depozitate in frigider capata un miros neplacut care il fac pe consumatorul lor sa le arunce, desi ele nu sunt alterate.

Ce se mai poate spune despre acest model? Ei bine, frigiderul este dotat cu un volum net total de 278 L, fiind unul destul de generos. De fapt, acesta este impartit astfel: volumul congelatorului este de 69 L, iar al frigiderului este de 209 L. Dispozitivul are in dotare 3 rafturi din sticla si 3 suporturi asezate pe usa. Exista si un compartiment special pentru legume/fructe.

Frigiderul cu 2 usi Beko RDSA290M20X – cateva aspecte privind designul: se poate integra el in orice bucatarie?

Desigur ca poate. Totul se datoreaza culorii pe care producatorii au ales-o pentru acest model de frigider, dar si dimensiunii sale. Nu este un frigider compact, dar nu este nici cel mai mare model pe care il veti gasi pe piata. Acesta are o carcasa de culoare gri inox.

Partea cea mai interesanta este ca aceasta carcasa este dotata cu sistem anti-amprenta, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji de urmele neplacute care ar putea aparea adesea pe frigider.

In plus, aceasta culoare moderna il ajuta sa se asorteze usor cu orice bucatarie. Dimensiunile sunt de 162 x 59.5 x 60 cm. Deschiderea frigiderului este pe partea dreapta, iar usile sunt reversibile. Un alt detaliu important este faptul ca autonomia acestui model este de 19 ore, iar nivelul de zgomot este de 42 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, pentru cei care nu au fost deja convinsi, acest frigider Beko este o alegere buna, mai ales ca el vine si cu un raport bun calitate-pret.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply