Beko RDSA290M20XP

Daca avem nevoie de un aparat frigorific, incepem sa cautam si sa facem diverse comparatii, pana cand reusim sa ne decidem asupra unui model anume. Totusi, uneori este bine sa aflati care sunt caracteristicile unui aparat frigorific si ce avantaje prezinta acesta, pentru ca decizia luata sa fie cea mai buna. Producatorul Beko, din Turcia, a realizat, printre altele, un model de frigider foarte eficient si economic, care merita atentia dumneavoastra. Modelul de frigider cu 2 usi Beko RDSA290M20XP (vezi pretul cel mai bun) se remarca prin mai multe functii deosebit de atractive pentru clienti, cu sanse mari sa va cucereasca si pe dumneavoastra.

Beko RDSA290M20XP

Despre Beko RDSA290M20XP

Aparatul frigorific Beko RDSA290M20XP este compus din frigider, asezat in partea de jos, si congelator, pozitionat in partea de sus. In privinta volumului, acesta este in total de 278 de litri, distribuiti astfel: 69 pentru congelator si restul de 209 pentru frigider.

Beko RDSA290M20XP
Frigider cu doua usi Beko RDSA290M20XP, 278 l, Clasa A+, H 162 cm, Inox

Acest model de frigider face parte din gama de aparate frigorifice ConforTech line; acestea au un design inovator si o tehnologie perfomanta, datorita caracteristicilor auto safety glass si auto defrost. Beko pune accentul pe eficienta, calitate si performanta, de aceea modelele sale sunt apreciate de un numar foarte mare de clienti. Functia auto defrost constituie cel mai important atu al acestui aparat frigorific.

Inovatie de la Beko

Puteti pune produsele dorite in frigider, pe rafturi sigure si rezistente, care pot sa sustina o greutate de maxim 25 de kilograme. Compartimentarea acestui model Beko RDSA290M20XP este foarte buna; astfel, veti gasi loc cu siguranta pentru alimentele dumneavoastra. Aveti la dispozitie 3 rafturi, pe usa sunt montate 3 suporturi, iar in partea de jos gasiti un compartiment rotativ, special pentru a putea pastra legumele si fructele proaspete, in conditiile cele mai bune. Culoarea este cea specifica inoxului (vezi aici si modelul de culoare alba).

In interiorul frigiderului Beko RDSA290M20XP veti regasi si un raft special pentru a putea aseza sticlele si recipientele de dimensiuni mari. Puteti merge la cumparaturi linistiti chiar si de doua ori pe saptamana, deoarece produsele se vor pastra proaspete in interior timp indelungat. De asemenea, acest model este dotat cu suport pentru oua si tava pentru cuburile de gheata; in timpul verii, aceasta va va fi cu siguranta de mare folos.

Congelatorul produsului Beko RDSA290M20XP este compus din doua compartimente si are o capacitate de congelare de 4 kg/24h. Pentru siguranta dumneavoastra si a familiei, producatorul turc Beko a realizat garniturile usilor cu rol antibacterian, datorita aditivilor speciali din compozitie. Aveti control deplin asupra temperaturii din interiorul aparatului frigorific, si asta doar cu ajutorul termostatului reglabil.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Usi reversibile

Usile reversibile constituie un adevarat avantaj pentru cei care nu au foarte mult spatiu la indemana. Usile se pot monta fie pe stanga, fie pe dreapta, datorita balamalelor laterale suplimentare. Daca au fost momente cand ati renuntat la ideea cumpararii unui alt frigider tocmai pentru ca nu gaseati un model cu usi reversibile, iata ca acum, datorita producatorului turc Beko, acest lucru nu mai reprezinta o problema. Este mult mai simplu acum sa asezati frigiderul in bucatarie, datorita faptului ca usile sunt reversibile.

Clasa de eficienta energetica A+

Multe persoane sunt interesate de consum atunci cand cumpara un anumit produs electrocasnic. In cazul acestui model de aparat frigorific Beko RDSA290M20XP, consumul este foarte bun: 255 KWh/an, incadrandu-se in clasa de eficienta energetica A+. Veti avea, asadar, un consum cu pana la 24% mai mic fata de cel inregistrat in cazul unui aparat frigorific din clasa A.

Autonomia este si ea importanta, iar utilitatea acesteia se dovedeste exact in situatiile neplacute cand, din diverse motive, se inregistreaza o pana de curent. Acest model are o autonomie de 19 ore si un nivel al zgomotului de 42 dB. Timp de 19 ore, tot ceea ce aveti in frigider va fi mentinut rece, iar acesta va functiona fara probleme.

Concluzii

Acest model de frigider cu 2 usi Beko RDSA290M20XP este foarte util atat pentru cei care locuiesc singuri, cat si pentru familii. Compartimentarea bine gandita, rafturile din sticla securizata si functia antibacteriana a garniturii sunt doar cateva din caracteristicile care recomanda acest model, insa cea mai importanta este cea auto defrost. Puteti fi siguri ca toate alimentele pe care le depozitati se vor pastra in conditiile cele mai bune si ca bacteriile vor sta departe de ele.

Acum este mult mai simplu decat ati fi crezut sa aveti parte de un frigider economic si eficient la un pret destul de avantajos. Important este sa acordati incredere marcii Beko, o marca renumita, in care au incredere un numar foarte mare de clienti si, de altfel, trebuie sa stiti ca marca Beko este cea mai vanduta la nivelul Europei de Vest in ceea ce priveste aparatele frigorifice si cele de gatit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply