Candy CVBN 6184WBF/S

Ai nevoie de o combina frigorifica intrucat ai multe alimente de depozitat? Iti putem face o sugestie demna de luat in considerare pe care sa te poti baza mult timp de acum inainte. Este vorba despre Combina frigorifica Candy CVBN 6184WBF/S. (Doar acum la reducere)

Candy CVBN 6184WBF/S

Despre Candy CVBN 6184WBF/S

Referitor la culoarea acestora trebuie spus ca este albul. Referitor la latimea pe care o are acesta trebuie precizat faptul ca este de 59.5 cm. De asemenea, are si o adancime despre care trebuie mentionat ca este de 63.3 cm. Referitor la greutatea de care dispune dispozitivul este important de stiut faptul ca este de 72 kg.

Candy CVBN 6184WBF/S
Combina frigorifica Candy CVBN 6184WBF/S, 324 l, Clasa A++, No Frost, H 186 cm, Alb

Combina frigorifica Candy CVBN 6184WBF/S are un display de tip LCD. De asemenea, aceasta are o deschidere spre partea dreapta. Referitor la eficienta energetica trebuie spus ca acest exemplar prezinta o clasa performanta de curent electric, care este de A++. Aceasta presupune un consum de curent electric redus, astfel incat dumneavoastra sa aveti costuri cat mai mici la facturi.

Despre Candy CVBN 6184WBF/S

Combina frigorifica Candy CVBN 6184WBF/S – aspecte demne de mentionat

Citeste si despre Hotpoint SXBHAE925

Pe de alta parte, important de precizat este si faptul ca aceasta combina frigorifica are si un nivel de zgomot pe care il emite care este de 42 dB, ceea ce inseamna ca este vorba despre un aparat destul de silentios din acest punct de vedere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In plus, important de stiut este faptul ca acest dispozitiv include si un volum net total de 324 l. De precizat este si faptul ca acest exemplar are un compartiment pentru fructe & legume necesar pentru ca acestea sa fie pastrate in siguranta. In plus, detine un compresor si un consum anual de energie de 263 kWh. La alimentare, tensiunea acestuia este de 220 – 240 V. In plus, acesta are si o autonomie de 21 h, astfel ca alimentele vor fi pastrate proaspete in acest timp.

Pe de alta parte, important de precizat este faptul ca aceasta Combina frigorifica Candy CVBN 6184WBF/S are un frigider cu un volum de 230 l, acesta fiind unul de bun pentru ca alimentele sa fie pastrate in siguranta. Numarul rafturilor din frigider este de 4, aici putand depozita alimentele intr-un mod cat mai organizat. La fel de organizate vor fi pastrate acestea si pe rafturile de pe usa, care sunt tot in numar de 5. In plus, materialul din care sunt realizate acestea este plasticul si sticla.

Citeste si despre LG GBP20PZCFS

Este important de precizat si faptul ca aceasta combina frigorifica are un volum net de 94 l. Include 3 compartimente unde veti aseza alimentele pentru a fi pastrate in siguranta. Capacitatea de inghet a acestuia este ede 4.2 kg/24 h. Functiile pe care le are acesta sunt iluminare de tip LED, aceasta fiind utila pentru ca veti avea o mai buna vizibilitate pe timpul noptii.

Combina frigorifica Candy CVBN 6184WBF/S are o sesiune de racire moderna care presupune racire fara ca alimentele sa fie inghetate, acest lucru fiind un mare plus.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Combina frigorifica Candy CVBN 6184WBF/S este un exemplar modern, de calitate, cu multe functii moderne care merita sa fie luate in considerare pentru pastrarea alimentelor. Pretul pe care il are acest produs este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply