Combina frigorifica Bosch KGN39LR35

Sa vorbim despre combine. Nu orice fel de modele, ci cele cu adevarat inteligente. Alege, astfel, modelul frigorific Bosch KGN39LR35, o dovada clara de inteligenta si eficienta. (ACUM la reducere)

Combina frigorifica Bosch KGN39LR35

Despre Combina frigorifica Bosch KGN39LR35

Nu putem sa nu remarcam nuanta rosu-sangeriu a acestei combine. Aceasta se remarca usor, de la prima privire. De cum patrundeti in bucatarie, puteti remarca superba combina, datorita carcasei sale cu tenta stralucitoare. In rest, forma sa este clasica. Ea are o forma dreptunghiulara si vine cu doua compartimente: partea de sus – reprezentata de generosul frigider si partea de jos – reprezentata de congelatorul usor mai modest.

Combina frigorifica Bosch KGN39LR35

Combina frigorifica Bosch KGN39LR35, 366 l, No Frost, H 203, Clasa A++, Rosu

Volumul acestei combine este de 366 L. Acesta poate fi considerat generos si reprezinta spatiu suficient pentru mai multe tipuri de alimente: de la fructe si legume, pana la lactate, carne sau altele asemenea. Referitor la aspect, nu putem spune decat ca este vorba de o combina cu o inaltime de 203 cm. Aceasta este suficient de inalta, dar in acelasi timp, nu ne putem plange de faptul ca ea ar ocupa foarte mult. Este o dimensiuni aproape clasica.

Despre Combina frigorifica Bosch KGN39LR35

Combina frigorifica Bosch KGN39LR35 – o dotare necesata bucatariilor cu stil

Citeste si despre Arctic O40+

Combina frigorifica Bosch KGN39LR35 este doatata cu sistem de tipul No Frost. Ce intelegem prin acest sistem? Intelegem o combina inteligenta, capabila de a raci perfect orice tip de alimente, care sunt asezate in interiorul sau. De asemernea, stiti acel strat neplacut de gheata care se depune, de regula, in congelator, direct pe suprafata alimentelor?

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Ei bine, acesta este doar o amintire neplacuta. Drept urmare, aceatsa intelugenta combina de culaore sangerie este capabila de a raci bine alimentele asezate in interiorul sau, fara a le ingheta in vreun fel. Iar utilizatorul economiseste timp. Preparatele sunt gata mai rapid, iar acestea se dovedesc gustoase si sanatoase.

Bineinteles, Bosch KGN39LR35 dispune de functia SuperCooling. Aceasta inseamna racirea rapida a alimentelor, fapt care, din nou, determina economii de timp. Iluminarea in interiorul combinei se realizeaza pe baza de LED. Acest lucru inseamna ca permite sa vedeti usor alimentele, astfel incat sa le puteti aranja dupa bunul plac. Dincolo de asta, iluminarea pe baza de Led se dovedeste rezistenta si nu presupune intreruperi precum alte surse de lumina conventionale.

Citeste si despre Sharp SJXP680GSL

SupperFreezing actioneaza in congeletor. Ea protejeaza alimentele deja aflate in congelator, pentru a se dezgheta atunci cand usa acestuia este deschisa.

Multi Airflow este sistemul care are la baza un ventilator. Acesta dermina o distribuire uniforma a curentilor de aer, astfel incat acestia sa ajunga pretutindeni si sa raceasca bine alimentele. Acesta lucreaza perfect cu sistemul Airfresh Filter, adica acel atribut al combinei care are rolul de a combate aparitia mirosurilor neplacute, a bacteriilor si microorganismelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul combinei prezentate, respectiv a modelului Bosch KGN39LR35, este unul bun. Pretul a fost bine gandit, astfel incat produsul sa reprezinte o alegere buna pentru mai toate tipurile de utilizatori: si cei care necesita sa faca un efort financiar pentru a obtine produsul, si cei care vor ceva bun si nu se uita la cat investesc. Si Bosch reuseste. Oricum, producatorul este unul de renume. Si-a castigat o reputatie buna de-a lungul vremii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply