Daewoo FN-153

Modul de manifestare al personalitatii fiecaruia dintre noi poate fi implementat in ceea ce priveste locuinta pe care o aveti dar poate fi vorba si despre partea de birou, sediu de firma sau locul de munca propriu-zis.(vezi disponibilitatea)

Daewoo FN-153

Despre Daewoo FN-153

In fiecare dintre aceste locuri insa Daewoo FN-153 poate sa isi faca simtita prezenta intr-un mod cu totul aparte si de asa maniera incat sa fiti pe deplin multumiti de ceea ce are de oferit.

Daewoo FN-153

Frigider cu o usa Daewoo FN-153, 124 l, Clasa A+, H 91.5 cm, Rosu

Aprecierea unui astfel de model Daewoo FN-153 poate fi facuta insa inca de la inceput si mai exact inca de la partea de aspect datorita unui design usor retro, a muchiilor rotunjite, a aspectului lucios dar si a finisajelor foarte reusite.

Despre Daewoo FN-153

Un plus de personalitate

Citeste si despre Arctic ANK366NFS+

Cum fiecare poate avea un anumit tip de spirit alegerea unui astfel de frigider Daewoo FN-153 poate fi o buna manifestare a acestuia. Ceea ce s-a omis din partea de aspect sau analiza exterioara a sa si care este exact ceea ce poate inseamna manifestarea propriei personalitati este culoarea rosie pe care o are. O astfel de culoare poate fi benefica si daca este vorba despre posibilitatea de a obtine acel aspect deosebit la care v-ati gandit dar si daca are rolul de a insoti un congelator de aceasi culoare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Cum gama de utilizari ale acestui model Daewoo FN-153 poate cuprinde pe cele privind deservirea unei bucatarii sau a unui birou sau loc de munca trebuie sa vedeti si ce inseamna asezarea efectiva. Un element ce va poate ajuta in aceasta directie este partea de caracteristici constructive detinute de Daewoo FN-153. Inaltimea este una de 91.5 cm, latimea este de 48.6 cm, adancimea de 57.4 cm iar pentru transportul sau veti avea greutatea de 26kg.

Cei care aleg sa analizeze strict dupa aspect acest model s-ar putea sa traga unele concluzii pripite si asta pentru ca in ciuda designulul usor vintage Daewoo FN-153 aduce unele caracteristici functionale benefice. Veti putea astfel sa va ajutati de ceea ce inseamna utilizarea unui spatiu de stocare pentru alimentele si produsele voastre de 124l.

Citeste si despre Liebherr Confort CT 3306

Utilizarea spatiului poate tine de preferintele fiecaruia sau de fiecare destinatie in parte dar cu siguranta si elementele interioare o sa joace un rol destul de important. Veti putea sa va bucurati de prezenta unui mic congelator, de prezenta unui raft din sticla securizata si foarte rezistent, de 4 rafturi pe usa dar si de un compartiment destul de incapator pentru fructe si legume al Daewoo FN-153.

Unele elemente care pot sa beneficieze de o atentie sporita sau care pot sa fie plusuri pentru o utilizare foarte avantajoasa a acestui model sunt si picioarele ajustabile sau nivelul de consum de energie specific clasei A+. Pentru partea de asezare se mai pot utiliza ca si criterii de alegere a locului potrivit nivelul de zgomot de 43dB pe care il produce dar poate fi vorba si despre faptul ca sistemul de usi este unul reversibil.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru fiecare frigorific exista elemente care il pot scoate in evidenta dar ceea ce ar trebui de fapt sa fie prioritar este modul in care puteti sa stabiliti conditiile de pastrare si sa aveti o siguranta a alimentelor iar un astfel de model poate face si asta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply