Daewoo RN-340W

In discutia despre bucatarie si despre amenajarea acesteia putem duce discuta la fiecare electrocasnic ce poate sa ajute in mica sau mare masura pentru a putea sa aveti o alimentatie echilibrata dar si sa aveti posibilitatea de a gati usor si oricand este nevoie. Un astfel de rol poate sa aiba si un frigorific precum modelul Daewoo RN-340W si asta fie ca este ales ca si element nou in bucatarie sau ca si inlocuitor pentru alte frigorifice mai vechi si depasite.(oferta de AZI aici)

Daewoo RN-340W

Despre Daewoo RN-340W

O combina frigorifica poate sa aiba multiple avantaje pentru o bucatarie dar Daewoo RN-340W poate fi prezent si in afara unei bucatarii iar asta fie ca va avea rolul de a utila acea incapere de la locul de munca unde veti servi masa.

Daewoo RN-340W

Combina frigorifica Daewoo RN-340W, 273 l, Clasa A+, H 176 cm, Alb

Toate utilizarile insa pot fi posibile si datorita unui pret de achizitie accesibil pe care acest model il are si veti putea sa fiti placut surprins de aceasta caracteristica.

Despre Daewoo RN-340W

Slujba Daewoo RN-340W

Citeste si despre Arctic ANK366NF+

Rolul unei combine frigorifice este acela ca in cazul oricarui frigorific si anume posibilitatea de a pastra in siguranta diverse alimente indiferent daca este vorba despre unele proaspete sau despre unele congelate. Analiza concreta a Daewoo RN-340W insa ne poate arata ce inseamna utilizarea sa efectiva si anume posibilitatea de a avea la dispozitie un volum net total de 273l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Utilizarea volumului este importanta prin modul in care acesta este impartit si poate fi vorba despre partea de congelator cu un volum de 68l sau despre frigiderul de 205l. Puteti astfel sa pastrati unele produse congelate in interiorul congelatorului dar si prin utilizarea unuia dintre cele 3 compartimente iar dimensiunea diferita a acestora va permite sa exploatati la maxim volumul.

Daca urcam la frigider si la cum veti putea sa profitati de volumul pe care acesta il are veti avea disponibile 4 rafturi in interior dar si un numar de 4 rafturi pe usa frigiderului unde veti putea aseza recipiente de dimensiuni diferite. Suplimentar acestor elemente frigiderul Daewoo RN-340W va mai pune la dispozitie si un compartiment pentru fructe si legume iar pentru intretinere un sistem de dezghetare automata.

Citeste si despre Gorenje ORB152RD

In urma unui astfel de volum putem sa ne aruncam privirea si la ceea ce inseamna pozitionarea acestui model sau poate gasirea si alegerea locului potrivit pentru instalare. Va fi nevoie ca locul ales sa tina cont de dimensiunea de 1757mm a inaltimii, 550 mm pentru latime si 580 mm pentru adancime insa la aceasta ultima parte veti avea si deschiderea usilor spre dreapta.

Sunt si cazuri sau persoane care analizeaza un anumit electrocasnic functie de nivelul de consum pe care il pot avea in urma utilizarii pentru a vedea cat de mult va influenta poate factura la curent. Veti avea pentru aceasta o combina frigorifica cu un nivel de consum mediu anual de 237 kWh ce duce la pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Singurul element care mai poate sa influenteze alegerea sau pozitionarea acestei combine frigorifice Daewoo RN-340W este zgomotul pe care il produce si care poate sa atinga un nivel maxim de pana la 42 dB.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply