Electrolux EJ2301AOW2

Un frigider nu se alege chair asa de usor cum pare. Mai ales daca este vorba despre unul care ar trebuie asezat in locuinta unei familii ceva mai mici. Daca faceti parte din aceasta categorie, atunci va facem o recomandare, fiind vorba despre frigiderul Electrolux EJ2301AOW2.(Doar acum la reducere)

Electrolux EJ2301AOW2

Despre Electrolux EJ2301AOW2

Inaltimea pe care o atinge acest model este de 140 cm. Si latimea sa este destul de buna, fiind de 54.5 cm. Ceva mai mult are adancimea sa, care este de 60 cm. Este tocmai bun pentru bucataria dumneavoastra, avand dimensiuni destul de bune.

Electrolux EJ2301AOW2

Frigider Electrolux EJ2301AOW2, 228 l, Clasa A+, H 140 cm, Alb

Acest frigider de tip Electrolux are o capacitate de depozitare de 228 l. De asemenea, de mentionat sunt si cele 2 usi ale sale, care sunt de tip reversibil. Este necesar de spcificat si culoarea sa, aceasta fiind albul.

Despre Electrolux EJ2301AOW2

Frigider Electrolux EJ2301AOW2 – precizari tehnice

Citeste si despre Daewoo FN-153

Sistemul de racire este unul static. Mai are si un agent de racire care este R600a, destul de bun. Volumul net al frigiderului este de 184 l, ceea ce il face destul de potrivit pentru o familie cu mai putini membrii. De asemenea, sistemul de dezghetare al acestuia este unul modern, fiind automat. Compartimentul pentru fructe si legume al frigiderului Electrolux EJ2301AOW2 este cel despre care trebuie sa stiti ca va va ajuta in privinta depozitarii acestora. Suportul pentru oua este nelipsit din dotarea sa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

De asemenea, sticla din care sunt realizate rafturile reprezinta un avantaj intrucat este usor de curatat, fiind si rezistenta. Ceea ce mai trebuie mentionat este faptul ca volumul de care dispune congelatorul din dotarea frigiderului este de 44 l, fiind ceva mai mic fata de alte modele, dar puteti sa pastrati destul cantitatea de care aveti nevoie, fiind potrivit pentru familiile mici. Dezghetarea sa se produce de tipo manual, si include un compartiment. De asemenea, acest congelator are si o capacitate de inghetare de 3 kg/24 h.

Functiile cu care este prevazut frigiderul Electrolux EJ2301AOW2 sunt iluminarea interioara, dar si semnalul pentru avertizarea temperaturii ridicate. Tehnologia este una de calitate, fiind de tip Space Plus. Temperaturile la care se pastreaza alimentele in acest frigider sunt de -18o C, acestea fiind destul de bune pentru ca alimentele sa fie pastrate in siguranta.

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Zgomotul pe care il produce frigiderul Electrolux EJ2301AOW2 are un nivel de zgomot de 40 Db, acesta nefiind unul prea mare. Acest exemplar apartine de clasa climatica SN-N-ST, ceea ce inseamna ca se va potrivi pentru a fi asezat la aproape orice tip de temperaturi. De asemenea, clasa din care face parte acesta este si ea de tip A+, fiind o clasa economica.

Pentru a va face o idee, trebuie spus ca acest consum va fi de 227 kWh. Prezinta si o autonomie destul de buna in cazul in care veti ramane fara curent electric, aceasta fiind de 19 h. Despre cablul sau, trebuie specificat ca este de 1.6 m.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Drept concluzie, frigiderul Electrolux EJ2301AOW2 este un aparat electrocasnic cu cateva performante tehnice si un volum potrivit familiilor mai mici. In privinta pretului, este necesar de spus faptul ca este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply