Gorenje NRK6191TX

Retete sunt multe si la fel de multe sunt si stilurile culinare insa in cadrul tuturor trebuie sa fie vorba despre posibilitatea de a gati eficient si de a utiliza mereu produse de incredere sau proaspete pe cat posibil. Pentru a va atinge acest scop un model Gorenje NRK6191TX poate fi cu siguranta cel mai potrivit pentru voi si poate fi cel de care aveti nevoie.(ACUM la reducere)

Gorenje NRK6191TX

Despre Gorenje NRK6191TX

Combina frigorifica Gorenje NRK6191TX poate fi asociata fara nici un fel de probleme cu orice locuinta dar la fel de simplu o sa o putem asocia cu bucatariile care deservesc unele localuri sau poate cu spatiul destinat servitului mesei de la locul de munca.

Gorenje NRK6191TX

Combina frigorifica Gorenje NRK6191TX, No Frost, 307 l, Clasa A+, 185 cm, Argintiu

Sa nu ignoram nici partea legata de faptul ca acest model poate sa fie si inlocuitorul modern pentru alte modele mai vechi si care poate nu erau la fel de incapatoare sau performante.

Despre Gorenje NRK6191TX

Dupa alegerea Gorenje NRK6191TX

Citeste si despre Gorenje RF4161AW

In urma alegerii acestui model Gorenje NRK6191TX putem sa vorbim despre posibilitatea de a pastra mai multe alimente decat poate ati pastrat pana acum in frigiderul cu doua usi sau in alte frigorifice pe care le-ati utilizat. Capacitatea de pastrare are legatura in mod direct cu dimensiunea acestui model si mai exact cu partea de inaltime de 185 cm, latime 60 cm dar si cu partea de adancime de 64 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Gabaritul sau dimensiunea usor impunatoare este cea care va arata si cat de mult spatiu va avea nevoie aceasta combina frigorifica pentru a fi instalata. Daca pentru alte modele era o oarecare strictete pozitionarea pentru acest model aveti o usoara flexibilitate pentru ca este un model al carui sistem de usi este reversibil si puteti schimba directia de deschidere standard spre dreapta.

De aspect sau design avem de vorbit si daca este vorba de prezenta inoxului, a nuantei argintii sau poate a manerelor verticale. Dintre toate elementele insa cel mai mult este posibil sa atraga atentia afisajul digital care se leaga de conditiile de pastrare dar si de tehnologia pe baza careia se bazeaza functionarea fiind una No Frost.

Citeste si despre Samsung RB31FERNDEF

Aceasta tehnologie isi va face simtita prezenta si in ceea ce priveste eliminarea oricarei urmi de gheata din interiorul celor doua compartimente. Si daca vorbim despre sistemele de dezghetare automata tot la aceasta tehnologie ne poate duce gandul insa functiile si caracteristicile care pot recomanda Gorenje NRK6191TX nu se limiteaza la acestea.

Mai avem de mentionat si elementele interioare precum cele 4 rafturi din sticla din frigiderul de 222l, compartimentul pentru fructe si legume sau rafturile de pe usa. in cadrul congelatorului veti avea pe langa volumul de 85l, cele 3 compartimente din care unul este Big Box si o capacitate de congelare de pana la 12 kg in 24h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In final putem spune ca a ramas ceea ce este mai bun sau ceea ce poate face ca Gorenje NRK6191TX sa fie preferat in detrimentul altor modele. Veti avea functia de reglare a temperaturii, semnalul de avertizare pentru temperatura ridicata, functia Multi Flow, autonomia de 18h dar si eficienta energetica specifica clasei A+ datorita unui consum mediu anual de 299 kWh.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply