Gorenje RK6191AW

Gorenje a stat tot timpul bine la capitolul tehnologie. Si nu, nu vorbim de tehnologie oarecare, ci de modele inteligente, menite sa ajute utilizatorul sa aiba parte de performanta si confort. Iar printre acestea se numara si combinele precum Gorenje RK6191AW. (oferta de AZI aici)

Gorenje RK6191AW

Despre Gorenje RK6191AW

Desi modelele Gorenje au un aspect destul de special, ele mizand pe culori indraznete, produsul pe care vi-l prezentam este alb ca varul. Producatorii si-au dorit, asadar, un design mai simplu si mai cuminte. Insa, liniile subtiri si drepte fac din acest produs unul elegant si cuminte. Combina este compacta din punct de vedere al dimensiunilor, fiind vorba in acest caz de: 60 cm x 64 cm x 185 cm.

Gorenje RK6191AW

Combina frigorifica Gorenje RK6191AW, 321 l, Clasa A+, H 185 cm, Alb

Capacitatea, adica volumul acestei combine este bine stabilit, el fiind de 321 L. Vorbim in acest caz de 229 L pt frigider si 97 L pentru congelator. Restul reprezinta volumul brut al combinei. Ce ii lipseste, insa, acestui produs este un dozator de apa. Acesta ar fi fost perfect pentru servirea bauturilor reci, mai ales in sezonul fierbite de vara. Insa, chiar si asa, combina este o alegere de top, eficienta.

Despre Gorenje RK6191AW

Combina frigorifica Gorenje RK6191AW – compacta si eficienta

Citeste si despre Daewoo FN-102PBQ

Referitor la functii, trebuie sa recunoastem ca sunt cateva care trebuie neaparat trecute in revista. Incepem cu cea numita Humity Control. Ea tine sub control nivelul de umiditate, astfel incat aceasta sa nu puna in pericol de alterare alimentele mai speciale, precum legumele si fructele. Rolul acestor produse este sa fie bine pastrate, pana la 2 saptamini.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

O alta dotare importanta este cea generata de economisire. Clasa A+ este cea care reprezinta aceasta combina, ceea ce inseamna un consum modest de doar 296 kWh. Clasa de eficienta energetica permite tuturor utilizatorilor sa se bucure de un produs care nu le ruineaza bugetul luna de luna, prin facturi mari de energeie. Asa ca, da, aceasta reprezinta un mare plus.

Mai mult, trebuie avut in vedere si nivelul de zgomot. Combina Gorenje RK6191AW nu este foarte silentioasa, dar nici printre cele mai deranjante. Tocmai de aceea, nivelul sau a fost stabilit la 40 Db, ceea ce inseamna ca va ofera posibilitatea sa va odihniti, chiar daca va aflati in apropiere de combina.

Citeste si despre Daewoo FN-102PWQ

Referitor la rafturi, observam ca in acest caz este vorba de mai multe tipuri: compartiment special pentru sticle, indiferent de dimensiuni, compartiment pentru oua, care nu le permite sa cada, compartiment pentru fructe si legume, care le ofera prospetime, compariment pentru lactate, astfel incat acestea sa nu se piarda printre celelalte.

Rafturile sunt confectionate din sticla, iar sistemul de dezghetare este automat si foarte rapid. Nu se pune problema ca utilzatorul sa piarda vremea asteptand. Dincolo de asta, Autonomia fara curent este de 30 H. Daca se opreste curentul, iar utilizatorul nu are o sursa alternativa pentru a produce energie electrica, modelul Gorenje RK6191AW are grija ca produsele sa fie bine racite timp de 30 de ore. Practic, ai tot acest timp la dispozitie sa rezolvi pana de curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model nu este mare, ci este mai degraba modest. Combina are ce sa ofere si totul fara ca utilizatorii sa plateasca mult.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply