Hansa FK261.3X

Alimentele reprezinta pentru fiecare dintre noi modalitatea prin care sa ne asiguram energia de care organsimul are nevoie si asta fie ca este vorba despre persoane vegane, persoane care consuma proteine animale sau mai bine spus indiferent de ce mancati insa pastrarea alimentelor se poate face in Hansa FK261.3X.(cea mai buna oferta AICI)

Hansa FK261.3X

Despre Hansa FK261.3X

Un frigorific precum Hansa FK261.3X poate fi elementul de care aveti nevoie sau este nevoie pentru a asigrua siguranta alimentelor voastre fie ca este vorba despre locuinta voastra, despre locul de munca sau poate despre o casa de vacanta.

Hansa FK261.3X

Combina frigorifica Hansa FK261.3X, 228 l, Clasa A+, H 169.2 cm, Inox

Puteti sa pastrati atat in siguranta cat si la indemana unele alimente proaspete dar si unele alimente congelate in interiorul aceluiasi frigorific dar o combina frigorifica poate fi mai eficienta decat un frigider cu doua usi.

Despre Hansa FK261.3X

O combina Hansa FK261.3X

Citeste si despre Hotpoint XH8 T2O XZH

Poate fi vorba despre comparatia dintre acest model si un frigider cu doua usi sau poate un model side by side insa in majoritatea bucatariilor o combina frigorifica Hansa FK261.3X poate sa reprezinte spatiul ideal de care aveti nevoie fie ca este vorba despre partea de produse congelate sau despre produse proaspete.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Putem sa vorbim atat despre suficient loc de stocare cat si despre un raport pret/ eficienta foarte bun pentru ca in schimbul pretului avantajos veti avea o combina frigorifica ce ofera un volum net de 230l. Un astfel de volum poate sa insemne si o oarecare dimensiune pentru aceasta combina frigorifica iar asta va conta cu siguranta cand va veni momentul asezarii in locul pe care il doriti.

Partea de asezare va depinde cu siguranta de inaltimea de 169.2 cm, de latimea de 54 cm sau de adancimea de 54 cm insa trebuie specificate si cele doua usi insa care va ofera posibilitatea de a schimba deschiderea standard spre dreapta daca nu va convine intrucat sunt reversibile. In spatele usilor vom avea spatiul efectiv oferit de Hansa FK261.3X si asta prin congelatorul de 64l si frigiderul de 166l.

Citeste si despre Liebherr Confort CTPsI 2921

Cum veti utiliza fiecare compartiment tine strict de voi dar poate fi vorba si despre unele elemente interioare pe care sa va bazati iar in congelator sunt prezente 3 compartimente si o capacitate de congelare de 3kg in 24h. Pentru interiorul frigiderului ca si elemente pe care veti putea sa va bazati sunt prezente 3 rafturi din sticla securizata, 3 rafturi pe usa acestuia dar si un compartiment pentru fructe si legume.

Pentru a avea siguranta ca alimentele voastre sunt pastrate in conditiile optime veti avea si termostatul ce va permite sa alegeti treapta potrivita sau dorita. Fiind rezolvata partea de asezare a combinei frigorifice sau poate a alimentelor in interior puteti sa stati linistit si a sigurantei de lunga durata si chiar daca sunteti plecati de acasa mai mult timp. O autonomie de pana la 18h fara curent va garanteaza faptul ca veti avea conditiile potrivite chiar si in cazul unor pene de curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In urma intregii utilizari si functionari a Hansa FK261.3X mai ramane decat ceea ce inseamna consumul de energie avantajos si pentru asta veti avea pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply