Hotpoint E4DAABC

Temperaturile scazute sunt placute cu siguranta in sezonul cald insa exista mai multe situatii in care aceste temperaturi pot fi vazute ca si benefice atat pentru oameni cat si pentru alte lucruri din casa. O situatie este cea in care trebuie sa puneti alimentele in siguranta iar daca vorbim despre o cantitate mai generoasa Hotpoint E4DAABC poate fi ceea ce va trebuie.(ACUM la reducere)

Hotpoint E4DAABC

Despre Hotpoint E4DAABC

Un astfel de frigorific este pozitionat in gama de combini frigorifice insa putem foarte usor sa asociem Hotpoint E4DAABC si cu unele modele side by side si asta datorita structurii pe care o are si a designului.

Hotpoint E4DAABC

Combina frigorifica Hotpoint E4DAABC, 470 l, Clasa A+, No Frost, H 195.5 cm, Negru

Indiferent de pozitionare insa conteaza mai mult caracteristicile pe care le prezinta in mod direct si care pot fi de natura constructiva sau de natura functionala.

Despre Hotpoint E4DAABC

Alegerea Hotpoint E4DAABC, una inspirata

Citeste si despre Beko GN1416221XP

Putem sa incepem ceea ce inseamna analiza acestui model Hotpoint E4DAABC prin latura pretului de achizitie si care nu este unul problematic mai ales ca este unul specific unei combine. Ceea ce il face insa sa fie si mai avantajos este volumul net pe care acesta il ofera pentru stocarea alimentelor voastre.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Fiind vorba despre un model cu un volum net total de 4l va puteti da seama cam cat de mult puteti aseza in interior insa ca si impartire a acestui volum veti avea partea de frigider de 292l si congelatorul de 110l. Modul de repartizare al volumului inseamna si modul de compartimentare al acestui model Hotpoint E4DAABC si veti avea frigiderul cu doua usi si congelatorul compus din doua compartimente.

Privite si mai in amanunt ceea ce veti putea vedea este numarul de 3 rafturi din sticla foarte rezistente, veti avea partea de compartiment pentru fructe si legume dar si cele 6 rafturi de pe usi. Congelatorul pe langa volum si compartimente mai dispune si de o viteza de congelare de pana la 9 kg in 24 h insa ambele va ofera sisteme de dezghetare automata.

Citeste si despre Star-Light FTTM-113AP

Pe langa partea de dezghetare veti avea posibilitatea de a utiliza prin intermediul acestui model si unele functii precum cea super Freeze, Super Cool sau sistemul antibacterian. Ceea ce permite insa stabilirea conditiilor ideale de pastrare este prezenta tehnologiei de tip No Frost dar si a unei tehnologii Multiflow AIR Tech Evolution.

Un model mai generos cu spatiul de asezare al alimentelor inseamna in acelasi timp si un model ce solicita mai mult loc pentru partea de instalare. In cazul acestui model este vorba despre o transpunere a dimensiunii pe care o are si care este de 195.5 cm pentru inaltime, de 76 cm pentru adancime si de 70 cm in latime. Nu veti avea totusi probleme sa asezati combina frigorifica cum nu veti avea probleme nici in ceea ce tine de consumul de energie ce o pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+ datorita unui consum mediu anual de 393 kWh.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Sunt multe lucruri pe care le puteti analiza la un frigorific insa pentru Hotpoint E4DAABC sunt multe lucruri pe care le puteti aduce in ajutorul vostru si in locuinta voastra.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply