Hotpoint ENTYH 19261 FW

Cautati un frigider spatios si care sa fie organizat cat mai bine in interiorul sau? De asemenea, vreti sa aiba compartimentele necesare pentru a pastra alimentele? Va recomandam frigiderul Hotpoint ENTYH 19261 FW.(Doar acum la reducere)

Hotpoint ENTYH 19261 FW

Despre Hotpoint ENTYH 19261 FW

Culoarea acestui model este bej, aceasta fiind usor de asortat in locuinta si ii va conferi un aspect cat mai placut. Inaltimea acestui frigider Hotpoint este de 190.5 cm, ceea ce inseamna ca este destul de inalt. Mai include si o latime de 70 cm. Adancimea sa este ceva mai mare, fiind de 71.5 cm.

Hotpoint ENTYH 19261 FW

Frigider Hotpoint ENTYH 19261 FW, 378 l, Clasa A+, No Frost, H 190.5 cm, Avena

Compartimentul pentru fructe si legume al acestui frigider este unul benefic atat din punct de vedere al separarii alimentelor cat si al organizarii acestora. Are o tava pentru gheata, de mare ajutor. Rafturile sunt realizate din sticla, acestea fiind utile cand vine vorba de rezistenta si igiena.

Despre Hotpoint ENTYH 19261 FW

Frigiderul Hotpoint ENTYH 19261 FW – un model care merita din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Star-Light MBM-45AP

Suprafata acestui frigider este realizata din inox, ceea ce inseamna ca este un mare avantaj. Are o incastrare de tip standard, dar si 2 usi. Deschiderea acestora este spre partea dreapta. Este necesar de spus faptul ca acest frigider mai beneficiaza si de touchscreen, acesta fiind un mare avantaj intrucat va fi mai usor de utilizat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Volumul net total care ii revine frigiderului Hotpoint ENTYH 19261 FW este de 378 l, ceea ce inseamna ca veti avea destul de mult spatiu pentru a aseza alimentele de care aveti nevoie. Avand un sistem de racire de tip No Frost atat pentru frigider, cat si pentru congelator, acesta va pastra alimentele in conditii cat mai bune. Agentul de racire inclus in componenta acestuia este si el de R600a.

Mai trebuie spus si faptul ca acesta are si un compresor de care depinde functionarea acestuia. Separat , acest frigider prespune un volum de 316 l. Rafturile frigiderului acestuia sunt in numar de 3, acestea fiind suficiente pentru depozitarea vaselor cu alimente. Si usa acestuia este dotata cu cateva rafturi, acestea fiind 4. Acestea sunt tocmai bune pentru a putea avea la indemana exact alimentele de care aveti nevoie.

Citeste si despre Sharp SJXE680MBE

Panoul de comanda al acestui produs este digital, ceea ce reprezinta un mare avantaj. De asemenea, acesta are o capacitate de inghet de 5 kg in 24 h. Mentionam si faptul ca acesta emite un nivel de zgomot de 46 Db. Acestui mode ii mai revine si clasa de eficienta energetica de tip A+, aceasta fiind una destul de buna.

Frigiderul Hotpoint ENTYH 19261 FW sta bine si la capitolul functii, acestea fiind: Super Cool, Super Freeze, Interfata Full Touch. Este necesar de spus si faptul ca in timpul alimentarii, acesta are o tensiune de 220 si 240 V. Utila de precizat este si clasa climatica a acestuia, acesta fiind SN-N-ST-T. Anual, acest frigider are un consum de 350 kWh. Tehnologia Hygiene Advance este utila intrucat va pastra firigderul curat si fara bacterii. Mai exact, acesta este construit pe baza de ioni de argint, care tin la distanta bacteriile si mucegaiul.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul Hotpoint ENTYH 19261 FW este un exemplar pe care merita sa il achizitionati, atat din punct de vedere al pretului, cat si al caracteristicilor pe care le detine, acestea fiind bune.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply