Indesit CAA 55

Poate nu stiati, insa o combina frigorifica este utila pentru ca reuseste sa combine avantajele unui congelator cu cele ale unui frigider. Astfel ca, atat frigiderul, cat si congelatorul trebuie sa aiba caracteristici bune, precum sistemul de inghetare sau dezghetare, o compartimentare organizata, termostat reglabil si multe alte functii. O varianta pe care puteti miza cu incredere este combina frigorifica Indesit CAA 55 (doar aici in oferta).

Indesit CAA 55

Despre Indesit CAA 55

Dimensiunile (l x L x A) acestui produs sunt de 174 x 54.5 x 58 cm, fiind destul de bune pentru a fi asezat in bucataria dumneavoastra. Desi pare pretentioasa culoarea alba pe care o are acest model, combina frigorifica se va curata destul de bine, mai ales in ziua de astazi cand au aparut atatia detergenti pe piata.

Indesit CAA 55
Combina frigorifica Indesit CAA 55, 234 l, Clasa A+, 174 cm, Alb

Datorita usilor reversibile, combina frigorifica va putea fi asezata oriunde prefereti. Daca preferati modul standard, trebuie sa stiti ca va avea o deschidere spre partea dreapta. Combina frigorifica Indesit are si un maner orizontal integrat.

Indesit CAA 55

Atunci cand va indreptati spre achizitia unei combine frigorifice primul lucru la care trebuie sa va uitati este volumul sau, pentru a sti daca vi se potriveste sau nu. Aceasta combina frigorifica dispune de un volum potrivit pentru o familie formata din 2 sau 3 membrii, acesta fiind de 234 l. In total, volumul brut va fi de 260 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dotarile tehnice ale combinei frigorifice Indesit CAA 55

De asemenea, datorita clasei de eficienta energetica A+ pe care o are, aceasta combina frigorifica din gama Indesit va consuma putin curent electric. Congelatorul are si el un spatiu ceva mai restrans fata de alte modele, acesta fiind de 84 l. Combina frigorifica Indesit CAA 55 are un consum energetic de curent electric de 256 kWh/an.

O organizare cat mai practica va fi posibilia datorita celor 3 rafturi pe care le include frigiderul. Sticla securizata va face astfel incat acestea sa fie mai rezistente. Plasate pe usa frigiderului, cele 3 suporturi isi vor gasi imediat o utilitate. Pentru fructe si legume este rezervat un compartiment special. Congelatorul permite si el asezarea alimentelor pe cele 4 compartimente ale sale.

Indesit CAA 55 – locul unde veti pastra alimentele cu incredere

Sistemul de dezghetare cu care este echipat congelatorul este de tip manual. Acesta mai include si o capacitate de congelare de 2 kh/24 h. Alimentele vor fi gasite mai rapid, intrucat acest model dispune de functia de iluminare interioara. De asemenea, include si functia ingenioasa de super-congelare.

Sistemul Static Automatic Control este cel care va pastra alimentele cat mai proaspete. Acesta va functiona cu ajutorul unor senzori, dispusi in interior, care vor mentine temperatura potrivita. Sistemul antibacterian va oferi siguranta din punct de vedere al igienei combinei frigorifice. Util oricand va fi si suportul pentru oua. Avand in vedere faptul ca dispune de un compresor, aerul rece va fi distribuit destul de bine in frigider.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Aceasta combina frigorifica produce zgomot al carui nivel atinge 44 dB. Este incradrat in mai multe tipuri de clase climatice, acestea fiind: SN-N-ST-T. Prezinta un agent de racire de tipul R600a. Combina frigorifica Indesit CAA 55 nu are un pret ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply