Liebherr Cbef 4805

Modernitatea este prezenta in orice locuinta s-au ar trebuii sa fie prezenta in orice locuinta si asta pentru ca este vorba de tot ceea ce va poate face viata mai usoara. Prin modernitate cu siguranta trebuie sa ne referim si la partea de electrocasnice la care puteti apela pentru a va bucura de tot ce inseamna confort iar Liebherr Cbef 4805 poate sa joace un rol important in acesta directie.(cea mai buna oferta AICI)

Liebherr Cbef 4805

Despre Liebherr Cbef 4805

Un frigorific este important pentru toti cei care vor sa aiba o alimentatie echilibrata dar si o siguranta in ceea ce priveste asigurarea acestei alimentatii. Trebuie vazut insa si rolul pe care Liebherr Cbef 4805 il poate juca in ceea ce tine de siguranta locuintei si a familiei.

Liebherr Cbef 4805

Combina frigorifica Liebherr Cbef 4805, 357 l, Touch control, Clasa A+++, H 201 cm, Argintiu

Putem sa vedem acest model de combina frigorifica ca pe unul obisnuit insa asta doar in ceea ce priveste aspectul elegant si modern pe care il are insa analiza detaliata va arata totusi ca este un model aparte.

Despre Liebherr Cbef 4805

Caracteristicile speciale ale Liebherr Cbef 4805

Citeste si despre Bosch KGN56XL30

Cum am mentionat partea de aspect putem sa vedem totusi ca este vorba despre o combina frigorifica putin mai impunatoare decat alte modele sau decat alte frigorifice. Acest lucru se leaga cu precadere de faptul ca veti avea un model cu o inaltime de 201 cm, o latime de 60 cm si o adancime de 66.5 cm insa dincolo de aspect trebuie vazut acest gabarit si prin prisma a ceea ce ofera Liebherr Cbef 4805.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Daca este vorba despre un aspect mai impunator putem sa vorbim si despre un volum mai cuprinzator si asta pentru ca veti putea sa folositi un frigider cu un volum net de 242l si un congelator incapator de 115l. Din aceste considerente putem deduce faptul ca Liebherr Cbef 4805 este un model mai generos si mai util iar ca si mod de utilizare a acestor compartimente vom avea elementele interne specifice fiecaruia.

Pentru congelator veti avea ca si caracteristici interne si functionale prezenta a 3 compartimente dar si a unei capacitati de congelare de pana al 13 kg in 24h. Pentru partea de frigider ceea ce se poate vedea este sticla din care sunt realizate cele 3 rafturi, compartimentul pentru fructe si legume sau cele 2 suporturi de pe usa unde puteti aseza diverse recipiente sau sticle.

Citeste si despre Beko RCNA340K20XP

Vazand ceea ce poate sa insemne statura si constructia acestui model poate este timpul sa trecem totusi la ceea ce o face speciala si o pune in categoria celor moderne. Putem sa incepem cu partea de sistem de racire de tim Smart Frost insa este vorba si despre faptul ca vine insotit de unele functii precum Bio Fresh dar si cea DuoCooling.

Toate aceste functii au rolul de a va asigura siguranta pentru alimentele voastre si mancarea pe care o asezati si pastrati in cele doua compartimente iar pentru stabilirea mai exact a conditiilor de pastrare veti avea displayul Touchscreen.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Putem sa regasim functiile si tehnologia moderna si in ceea ce priveste consumul de energie al Liebherr Cbef 4805 specific clasei A+++ sau autonomia de pana la 33h fara curent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply