Liebherr Confort Cuef 4015

Cauti de mult timp un frigider pentru familia ta? Dar totusi iti doresti sa ai si un congelator? Atunci o combina frigorifica este cea mai buna solutie. Nu orice combina frigorifica, ci Liebherr 4015 care este mult mai speciala decat o combina frigorifica obisnuita. Liebherr Confort Cuef 4015 (vezi cel mai bun pret) este o combina frigorifica ce functioneaza pe baza unor tehnologii inovatoare de o calitate inalta. Functiile speciale se imbina cu designul ultra modern pentru ca tu sa te bucuri de o combina frigorifica ce arata foarte bine, dar si pastreaza pentru mult timp calitatea si prospetimea alimentelor.

Liebherr Confort Cuef 4015

Despre Liebherr Confort Cuef 4015

Designul combinei frigorifice Liebherr Confort Cuef 4015 este foarte elegant, dar si special gandit pentru a nu se murdari foarte usor,  iar daca se murdareste poate fi curatat cu usurinta.

Liebherr Confort Cuef 4015
Combina frigorifica Liebherr Confort Cuef 4015, 358 l, Clasa A++, Iluminare LED, H 201 cm, Inox

Suprafata Smart Steel a usii reduce foarte mult vizibilitatea amprentelor, iar finisajul exterior de inalta calitate din otel inoxidabil face ca suprafata combinei sa fie mult mai rezistenta la zgariere, astfel ca nu vei avea neplacerea de a avea mereu amprente sau chiar zgarieturi pe combina ta frigorifica.

Liebherr Confort Cuef 4015

Datorita designului elegant si modern, se potriveste perfect intr-o bucatarie moderna, dar nu numai, culoarea inoxului fiind cea care face ca eleganța combinei sa fie mult mai remarcabila.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Modul standard de deschidere a usilor este inspre dreapta, usile nefiind reversibile, astfel ca trebuie sa gasiti un loc in care sa o pozitionati pentru a avea acces in interior cand deschideti usa. Un ecran de tip LCD va indica temperatura din interiorul combinei frigorifice, acesta fiind plasat in interiorul frigiderului in partea de sus.

Functii si caracteristici ale partii de frigider a combinei frigorifice Liebherr Confort Cuef 4015

In partea superioara aveti frigiderul in care puteti depozita alimente care nu doriti sa se congeleze. Volumul net al frigiderului este de 207 litri. Aveti la dispozitie patru rafturi din sticla pe care puteti depozita alimentele care doriti sa isi pastreze prospetimea. De asemenea, mai aveti si un compartiment mare  potrivit pentru pastrarea legumelor si a fructelor, sertarul fiind transparent pentru a putea vedea mereu ce se afla in el fara a mai fi nevoie sa il deschideti.

Aveti si un raft special pentru sticle pe care pot fi puse pana la 5 sticle odata pentru a putea pastra ordinea in frigider. Pe usa frigiderului aveti la dispozitie patru compartimente, doua dintre ele putand fi folosite pentru alimente sau sticle mai inalte si celelalte doua pentru alimente mai mici.

In partea inferioara se afla congelatorul, cu un volum net de 88 litri si o capacitate de congelare de pana la  7 kg/24h. Congelatorul are trei compartimente egale ca dimensiune, pentru congelarea usoara a carnii si a alimentelor ce necesita pastrarea la temperatura foarte scazuta.

Sertarele sunt detasabile iar in cazul in care doriti sa depozitati ceva si aveti nevoie de mai mult spatiu puteti scoate un sertar pentru a crea Vario Space. Functia Smart Frost reduce formarea ghetii pe peretii interiori ai congelatorului si pe produsele alimentare pentru a fi mult mai usoara si mai rapida decongelarea atunci cand e necesar.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul combinei frigorifice Liebherr Confort Cuef 4015 este aproximativ 2300 lei, un pret rezonabil avand in vedere calitatile pe care le prezinta aceasta combina frigorifica.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply