Liebherr K 3130

Vrei un frigider bun si vrei sa nu mai risipesti nicio secunda cautand dupa un frigider bun? Adica genul acela de produs menit sa raceasca rapid si perfect alimentele. Atunci, ai nevoie de un model precum Liebherr K 3130, un produs eficient prin stil, dar si prin caracteristici. (vezi reducerile de AZI)

Liebherr K 3130

Despre Liebherr K 3130

Dincolo de acest lucru, acest frigider are si un pret promotional, ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa pierzi ore-n sir cautand dupa el.

Liebherr K 3130

Frigider cu o usa Liebherr K 3130, 297 l, Clasa A++, Iluminare LED, H 144.7 cm, Alb

Iata cum stau mai exact lucrurile.

Despre Liebherr K 3130

Frigider cu o usa Liebherr K 3130 model de brand, model de top

Citeste si despre Arctic ANFB276+

Chia daca sunteti adeptul frigiderelor cu doua usi, va recomandam sa dati o sansa modelului mentionat mai sus, datorita faptului ca el este prevazut cu un sistem special care nu permite aerului cald sa patrunda pentru a deteriora alimentele. In plus, congelatorul este separat de restul frigiderului, ceea ce inseamna optimizarea de spatiu si posibilitatea de a aranja alimentele la fel cum se intampla in cazul frigiderelor cu o usa. Nu este nicio diferenta, credeti-ne pe cuvant.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In plus, modelul de frigider prezentat vine cu un volum bun de aproape 300 de L. Mai precis, este vorba de 297 L, volum total, ceea ce il face suficient de incapator pentru toate tipurile de alimente. Dincolo de volum, putem afirma ca modelul prezentat sta foarte bine si la capitolul consum de energie. In cazul sau, este vorba de clasa A++. Acest lucru demonstreaza ca produsul este modern si capabil de a face fata provocarilor.

Dincolo de asta, el poate raci orice tip de alimente: de la mancaruri gatite si depozitate pentru a fi mai mult timp pastrate, pana la fructe, legume, carne si conserve. Este ajutorul de nadejde al celor care vor sa-si faca provizii si sa economiseasca bani. Statisticile indica faptul ca o parte mare din bugetul unei familii se duce pe mancare. Iar aceasta este adesea risipita si aruncata. Omul modern cauta mereu alimente noi, proaspete, cu un gust bun si o forma apetisanta.

Citeste si despre AEG SKB58211AF

Sistemul PowerCooling al acestui frigider este un mare plus. Practic, el este responsabil de pastrarea in conditii excelente a tuturor alimentelor amintite mai sus. In plus, sistemul nu creaza acel strat de gheata enervant pe alimente. Iar in cazul in care vreti alimente racite rapid, punem in functie SuperCool, o dotare speciala a acestui produs. Mai precis, este vorba de o functie automata ce poate scadea temperatura frigiderului pana la doar 2 grade Celsius. Aceasta poate fi mentinuta timp de douasprezece ore. Este practic timpul ideal pentru a conferi prospetime rapida alimentelor.

Compartimentul pentru depozitarea fructelor si legumelor este transparent pentru a permite o gestionare usoara. Raftul special conceput pentru sticle este versatil. Acesta reprezinta o dotare moderna si permite sa va bucurati de bauturi reci, tocmai bune de savurat in compania perfecta. Dincolo de asta, frigiderul dispune de iluminare cu LED.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Deschiderea usilor frigiderului se realizeaza cu efort minim. Acestea au maner integrat, iar balamalele sunt reversibile pentru a putea integra usor modelul in bucatarie. Pretul este competitiv, prin comparatie cu alte modele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply