Miele KFN 29233 D

O bucatarie completa trebuie sa aiba cu siguranta in interiorul ei si unele frigorifice si poate fi vorba despre alegerea celor potrivite sau despre elegerea celor moderne si cu o prezenta si functionare indelungata cum poate fi Miele KFN 29233 D.(oferta de AZI aici)

Miele KFN 29233 D

Despre Miele KFN 29233 D

Un model Miele KFN 29233 D cu siguranta poate fi pozitionat in cadrul bucatariei moderne si asta in primul rand datorita aspectului pe care il are fiind prezenta culoarea neagra dar mai sunt vizibile si alte elemente precum afisajul LCD.

Miele KFN 29233 D

Combina frigorifica Miele KFN 29233 D, 361 l, NoFrost, Clasa A+++, H 201 cm, Sticla neagra

In partea de alegere pot conta mai multe elemente insa decat cele mentionate insa pentru asta trebuie sa priviti si in interiorul acestui model si mai exact in partea functionala nu doar constructive.

Despre Miele KFN 29233 D

Multiple laturi ale Miele KFN 29233 D

Citeste si despre Bosch KGN56AI30

Functionarea este cu siguranta importanta insa pana acolo mai avem de vazut un aspect al pozitionarii si acela tine de faptul ca veti avea o dimensiune a combine frigorifice pe care trebuie sa o luati in calcul in partea de pozitionare. Aceasta dimensiune este una de 201.1 cm in inaltime, 60 cm latime si 63 cm in adancime iar la aceasta mai trebuie sa adaugati si partea de deschidere a usilor Miele KFN 29233 D.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dupa pozitionare in cazul anumitor modele usile nu erau decat unele cu o deschidere standard insa pentru acesta veti avea un sistem cu un sistem de click2open si tabla neagra de scris pe ea iar ceea ce mai ramane de vazut la asezare este lungimea de 2.2 m a cablului de alimentare. Cu pozitionarea am terminat si putem trece la functionarea acestei combine frigorifice si asta prin prisma utilizarii unui volum net de 361l.

Acest volum se compune dintr-un congelator cu un volum de 101l dar care aduce si elemente interioare precum cele 3 comaprtimente, sistemul de dezghetare automata sau capacitatea de congelare de 16 kg in 24h. In privinta frigiderului veti putea sa identificati cel putin la fel de multe elemente avantajoase si asta prin volumul de 260l dar si a 4 rafturi din sticla securizata.

Citeste si despre LG GSX961NEAZ

Daca rafturile din frigider sunt facute pentru a sustine chiar si recipiente mai grele pentru alte recipiente veti putea sa folositi poate unul dintre cele 4 rafturi de pe usa iar ca si ajutor in intretinere veti avea si sistemul de dezghetare automata. Aveti posibilitatea de a pastra si partea de fructe si legume proaspete iar asta cu ajutorul compartimentului pentru ele.

Functionarea moderna mai inseamna si functii moderne si veti avea pentru Miele KFN 29233 D o functie Eco, cea de Super racire, functia de vacanta, cea Super-Congelare sau poate functia FlexiLight. Si partea de zgomot pe care il produce in timpul functionarii poate fi vazuta ca un mare beneficiu din partea acestui model pentru ca nivelul maxim este de 38 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Miele KFN 29233 D nu o sa va faca probleme chiar deloc, nici in ceea ce tine de partea de consum de energie electrica si asta pentru ca datorita unui sistem de racire de tip No Frost si a unei autonomii de pana la 24h fara curent puteti avea un consum mediu anual speciifc clasei A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply